Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Arkadaşımda 1666Mhz ram var ve 2500Mb/s görüyor ne iş yaDostum adamın RAM 3333 mhz seninki 800, normal.
Arkadaşımda 1666Mhz ram var ve 2500Mb/s görüyor ne iş yaDostum adamın RAM 3333 mhz seninki 800, normal.
Herhalde sende bu var floppy disk.HDD sayılır mı ??
(500kb/sn)
Bu olay gerçek bu arada, gözlerimle gördüm hiç acımadı SSD'ye.Hocam ben gördüm RKO çekiyordu SSD'ye.
Alıntıyı görüntüle
Heh. Amatörler.Arkadaşımda 1666Mhz RAM var ve 2500Mb/s görüyor ne iş ya
Güzel montajHocam ben gördüm RKO çekiyordu SSD'ye.
Alıntıyı görüntüle
vay vay.Brom bende Çin'den aldığım 360 GB SSD var ne rekoru akdbckddk
MuhteşemHocam ben gördüm RKO çekiyordu SSD'ye.
Alıntıyı görüntüle
Adamda 3333 var neredeyse 2 katı bu yüzden 5000 görüyor. M2 hızına çıkmak için ramden kullanıyor hız önemli.Arkadaşımda 1666Mhz RAM var ve 2500Mb/s görüyor ne iş ya
Hocam peki cidden kopyala yapıştır dosya aktarımı yaptığında saniyede 5 gb mı atıyor?Heh. Amatörler.
Onu denemem lazım ama ne atsam diye düşnüüyorum. Büyük dosya arıyorum ama SSD üzerinde 60 gb yer var Onun dışında şu windows dönme ekranı 3 saniye falan kalıyo sonra direk açılıyo sistem.Adamda 3333 var neredeyse 2 katı 5000 görüyor. M2 hızına çıkmak için ramden kullanıyor hız önemli.
Hocam peki cidden kopyala yapıştır dosya aktarımı yaptığında saniyede 5 gb mı atıyor?
Nasıl yaptın? RAM'den nasıl kullanıyorsun? Nasıl başardın?Evet M.2 değil SATA SSD. Hemde 11k saatlik.
Harbi nasıl yaptınNasıl yaptın?
Crucial uygulamasında Momentum Cache özelliği var açtı o kadar. Aynı özellik Samsung'da da var adı da Rapid Mode.Harbi nasıl yaptın
Sen sata kablosunu takmışsın sadece ssd yi değil