Benmi fazla titizim yoksa insanlarmi bakimsiz?

Asıl normal olan sensin. Benimde anlattığına benzer bir hayat rutinim var. Evini mağara gibi kullanıp, kendini haftada 1 yıkayan insanlara inanamıyorum gerçekten.

Hocam bazı şeyler alışkanlık oluyor. Mesela 5 yıl önce size böyle yapmak hijyenik geldiyse bugün umursamıyor alabilirdiniz ama alıştığınız için yapıyorsunuz. Bir fark yok aslında elini az yıkayan daha kısa yaşamıyor.
Şaşırdığım şeylerde biri de bu, yaşamaya devam ediyorlar..
geçen ed staffordın yeni bölümlerine bakıyodum adam fil dışkısını karıştırıp içinden fındık buldu, ben fil dışkısını ellesem elimi poşete sarar sabun bulana kadar kullanmam bir de dişiyle kırmaya çalıştı 10 000tl verseler dudağıma sürmem.
Bide bir keresinde evde kulak içi kulaklığımı halıya düşürmüştüm ketılda su kaynatıp içinde bekletip çıkarıp detarjanla yıkamıştım.
Bizim sınıfta bi arkadaş yere düşen çikolatayı üfleyip yedi a** aklım almıyo nasıl yiyebilirsin onu nasıl. Benim sıram dı yahu 5dk önce tuvaletten çıktım geçtim o sıraya nasıl yiyebilirsin üstünden bir sene geçti hala unutamıyorum neden yaptın kardeş neden..

banyo ihtiyaca göre değişior elimi de 3 defa değilde adam akıllı 1 defa yıkıyorum dişler 2kez sabah ve aksam tamamdır bu is ama insanlar çok pis evet. çoğu kişi tuvaletten çıkınca elini bile yıkamıyor

Geri