Neler Yeni

🔥İndirim Benq espor mouse 3200₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Çağatay
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,2051931776.html bunu öneririm kullanıyorum birde bunu öneririm https://www.sinerji.gen.tr/asus-rog...ng-mouse-p-45505?utm_campaign=akakce&v=1.73.4 asus istiyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim de aşırı aşırı bilgim yok hocam, mouse arıyorum bende ama ne kadar araştırsam da gpx almayın diyorlar. Araştırdığım zaman alınabilirlik için genelde şu modelleri gördüm.

Deathadder v3 pro 2.900₺

Wraith sitesinden dragonfly - delux m800 var fakat ben bu markalara pek güvenemiyorum.

Elime uyumluluğu açısından viper v2 pro alacağım sanırım 3.500₺’ye.

Bir de @Eren Güven dediği gibi Lamzu marka ürünleri var, ben ısınamıyorum nedense.
üzmez iyi bir mouse

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
Benim de aşırı aşırı bilgim yok hocam, mouse arıyorum bende ama ne kadar araştırsam da gpx almayın diyorlar. Araştırdığım zaman alınabilirlik için genelde şu modelleri gördüm.

Deathadder v3 pro 2.900₺

Wraith sitesinden dragonfly - delux m800 var fakat ben bu markalara pek güvenemiyorum.

Elime uyumluluğu açısından viper v2 pro alacağım sanırım 3.500₺’ye.

Bir de @Eren Güven dediği gibi Lamzu marka ürünleri var, ben ısınamıyorum nedense.
ben o attığımı bugün aldım bakalım nasıl birşeymiş

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
bende bu var çok kaliteli bir mouse bence içinden yedek clickler çıkıyor eskiyince değiştirebiliyorsunuz yedek skatez grip tape çıkıyo birde yapıştırabiliyorsunuz

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Selim
Siyah eldiven gibi e sporcu yazısı varsa +2k daha eklerler. 60hz monitör ve 15 liralık siyah fare ile e sporculardan daha iyi oynayan kişiler tanıyorum 😁 bunu alınca e sporcu olmayı düşünmeyin.

Top Bottom