Hocam durumumu kısaca özetleyeyim size. Parça parça bilgisayar toplamak istiyorum. Fiyatını uygun buldukça alacağım. Şuan alırsam ilk monitör almış olacağım. Oyun amaçlı aslında hedefim 2k çözünürlük seviyesinde bilgisayar toplamak eğer yapabilirsem. Tazeleme ve tepki hızı çok önemli değil çünkü rekabetçi oyunlarda tam bir beceriksiz olduğumdan oynayamıyorum. Görüşleriniz için teşekkür ederim.Fiyatı gerçekten uygun hocam. Tazeleme hızı ve tepki hızı sizin için çok önemli değilse bence bir sıkıntı çıkarmaz. Oyun için almıyorsunuz herhalde
Çok aşırı bilgili birisi değilim ama işte youtube olsun bilgisayar toplayan arkadaşların videolarından edindiğim kadar bilgim var fakat deneyimim yok. Dediğim gibi hedefim 4k da değil 2k oyunculuk ve ekran kartı olarak da hedefim 4070 veya 4070ti. Bu konudaki asıl amacım ise bu marka monitör ilerde kolay sorun çıkartabilen bir monitör ise onu almayayım idi. Sizin fikirleriniz nelerdir?O zaman ek olarak şunu söyleyeyim. 4k oyunculuk için 3080 ve üzeri bir kart gerek. ya da amd tarafında 7900xt. Muhtemelen biliyorsunuzdur, ben yine de yazmak istedim
Emeğiniz için sağolun hocam çok yardımcı oldunuz.Hocam benq monitör konusunda en üst seviye dersek yalan olmaz. Espor turnuvalarında kullanılan markadır. Profesyonel oyuncuların tercihidir. Espor'u iyi takip ederim. Benq dışında kullanan görmedim. Tabi onlar genelde 240hertz 360hertz 0.5 ms modelleri kullanırlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı fiyatlarda 2k 144hz monitörler de bulunmakta. Onları da düşünebilirsiniz. 2k 144fps verecek sistem toplarsanız tadından yenmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung Odyssey G5 LC27G55TQBUXUF 27" 1 ms QHD Curved Oyuncu Monitörü 27 inç. 32inç. versiyonu da var
Samsung Odyssey G5 LC27G55TQBUXUF 27" 1 ms 2K Curved 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G5 LC27G55TQBUXUF 27" 1 ms 2K Curved 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G5 LC27G55TQBUXUF 27" 1 ms 2K Curved 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Konuda konuşmanızı okudum 2k monitör tercih etmeniz sizin için daha iyi olucaktır kasım ayındayız indirim yakalayabilirseniz kendi kullandığım monitörü öneririm.Fiyat olarak ucuz bulduğum bu monitörü önerir misiniz?