Aynı monitörü kullanmıyorum ancak sorununuzun çözümünü bildiğim için kabloyu önerdim zaten. ))kablo siparişini verdim 0.5 metre masanın altındaki kasaya yetişir mi yoksa 1 metre mi almam lazım pek metre bilgim yokta
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı monitörü mü kullanıyorsun
Sadece kablonun desteklemesi ile bitmiyor olay, monitörün de desteği önemli. HDMI ile 60Hz, DVI ile 144Hz alabiliyorsunuz.
siparişi iptal mi edeyim nasıl bi yol izlemem gerekiyorDVI 144Hz destekliyor muydu ya? Ben en fazla 60Hz desteği var diye biliyordum. Bak bende yeni bir şey öğrendim şimdi.
İptal edin. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım şimdi bende ve yeni bir şey öğrenmiş oldum. Garip. DVI kablosu almanız gerekiyor. Elinizdeki RTX 2060'da DVI çıkışı var mı?siparişi iptal mi edeyim nasıl bi yol izlemem gerekiyor
dvı çıkışı yok msi modelini kullanıyorumİptal edin. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım şimdi bende ve yeni bir şey öğrenmiş oldum. Garip. DVI kablosu almanız gerekiyor. RTX 2060'da DVI çıkışı var mı?
Anladım hocam ama dönüştürücüler veya dönüştürücü kablo ile 144Hz alabilir misiniz bilmiyorum. Çoğu desteklemiyor çünkü. İyice araştırmak lazım.dvı çıkışı yok msi modelini kullanıyorum
yandık ya bide bunla uğraşıcazAnladım hocam ama dönüştürücüler veya dönüştürücü kablo ile 144Hz alabilir misiniz bilmiyorum. Çoğu desteklemiyor çünkü. İyice araştırmak lazım.
Yanlış öneri yapmamak adına şu an iyice araştırmaya çalışıyorum. Bulamazsam bir şey diyemem zaten.yandık ya bide bunla uğraşıcaz
sorun yok hocam yardımın için teşekkür ederim bende araştırıyorum eğer bir şeyler bulabilirsen konuyu takipteyimYanlış öneri yapmamak adına şu an iyice araştırmaya çalışıyorum. Bulamazsam bir şey diyemem zaten.
Normalde monitörlerde DVI'a nazaran HDMI veya DP tercih edildiği için bende ilk kez böyle bir şey ile karşılaştım ve yeni öğrenmiş oldum. Yeni nesil ekran kartlarının çoğunda VGA, DVI vs genellikle olmuyor çünkü.
Bir önceki yanlış öneri için de ayrıca özür dilerim.
Hocam ben şahsen bulamadım 144 Hz destekli dönüştürücü veya uçları farklı tek kablo.yandık ya bide bunla uğraşıcaz
bi yandan monitörü ilana koyuyorum eğer sorunum çözülmezse kabloyla satmak en mantıklısı gibiHocam ben şahsen bulamadım 144 Hz destekli dönüştürücü veya uçları farklı tek kablo.
Kaldı ki hocamızın paylaştığı monitörün linkinden anladığım kadarıyla 144Hz almak için Dual DVI kablo olması lazım. Yani, hem monitörün girişi hem de ekran kartının çıkışı DVI olması lazım direk. Ben bunu anladım.
144Hz destekli dönüştürücü veya uçları farklı tek kablo bulabilen olursa buraya atsın lütfen. Garip.