Neler Yeni

BenQ xl2411k Alınır mı?

efectnk52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
efe çetinkaya
4000tl butcem var ve bu monitoru baya begendim dyac ozelligi cok iyi gibi sizce Alınır mı? BenQ xl2411k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Heyy Yardim

Son düzenleme:

xCrane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa Aydın
bende bunu düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
İbrahim mesut tekin
4000tl butcem var ve bu monitoru baya begendim dyac ozelligi cok iyi gibi sizce Alınır mı? BenQ xl2411k

Heyy Yardim
Dostum dyac özelliğine dair bilgim yok fakat o fiyat bandında çok daha iyi monitörler olduğunu biliyorum. Örneğin gigabyte g24f-2 araştır bak asus ve viewsonic marka monitörlerde de 4000 bandında güzel monitörler var

efectnk52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
efe çetinkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum dyac özelliğine dair bilgim yok fakat o fiyat bandında çok daha iyi monitörler olduğunu biliyorum. Örneğin gigabyte g24f-2 araştır bak asus ve viewsonic marka monitörlerde de 4000 bandında güzel monitörler var
25 kasimi bekliyorum indirime girerse bi 3200 e duserse alicam

bende bunu düşünüyorum
indirime girerse 25 kasimda alicam suan si..erji de 3899tl

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
bu paraya IPS panel alınabilir

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
arda
bu paraya ips alınacağını adam da biliyordur. Herkesin önceliği farklı. Alanının en iyi monitörüdür kesinlikle tavsiye ediyorum.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
peki -

efectnk52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
efe çetinkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu paraya ips alınacağını adam da biliyordur. Herkesin önceliği farklı. Alanının en iyi monitörüdür kesinlikle tavsiye ediyorum.
cok arastirdim kararim kesin ama tn panel olmasi korkutuyo bi tık

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
arda
cok arastirdim kararim kesin ama tn panel olmasi korkutuyo bi tık
şuan asusun 280hz "TN" panel olan versiyonunu kullanıyorum. iyi TN panel var kötü TN panel var. IPS renk doğruluğu tabii ki de çok çok daha iyi. ama ben zaten nvidia ayarlarından digital vibrance %100 çekiyorum patlak canlı renk seviyorum ve tatmin ediyor. Ha açıyorum netflixden dizimi monitörü de ayarlardan racing mode a çekiyorum renkler yine gayet güzel gözüküyor tam monitörün karşısından baktığımda. Çok eski tn panelli monitörüm de var yan tarafta. ikisi de TN panel ama renk canlılığı arasında fark var. TN paneli görünce direkt burun kıvıran insanları anlamıyorum açıkçası. IPS monitör de kullandım ve TN panel monitörü aktif kullandığımda hiçbir eksiklik yaşamıyorum. Hatta avantajı bile var ghosting vs

NightWish2434

80+ Silver

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
hiçbiri benq kadar kaliteli değil
bu paraya IPS panel alınabilir
tn panel özelliği gözü yormaması adamda zaten belgesi kalitesinde renkler istiyosa ips alıncağını kendiside biliyodur ayrıca her tn panel kötü değil benq bu işin zirvesi
edit: ha csgo esporcusu değilsem gigabyte alırdım orası ayrı 😀

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
arda
Katılıyorum. asus elmb var güzel çalışıyor ama ekranı görebilirsen :D parlaklık %5 falan oluyor açılınca. Benq dyac+ şuan rakipsiz. Şu da var ips 1ms diye aldığınız monitörlerin çoğu mprt 1ms haberiniz olsun.

efectnk52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
efe çetinkaya

tn panel özelliği gözü yormaması adamda zaten belgesi kalitesinde renkler istiyosa ips alıncağını kendiside biliyodur ayrıca her tn panel kötü değil benq bu işin zirvesi
edit: ha csgo esporcusu değilsem gigabyte alırdım orası ayrı 😀
pro valo oyuncusuyum butceyi arttirip asus 280hz vg258qm dusunuyorum

şuan asusun 280hz "TN" panel olan versiyonunu kullanıyorum. iyi TN panel var kötü TN panel var. IPS renk doğruluğu tabii ki de çok çok daha iyi. ama ben zaten nvidia ayarlarından digital vibrance %100 çekiyorum patlak canlı renk seviyorum ve tatmin ediyor. Ha açıyorum netflixden dizimi monitörü de ayarlardan racing mode a çekiyorum renkler yine gayet güzel gözüküyor tam monitörün karşısından baktığımda. Çok eski tn panelli monitörüm de var yan tarafta. ikisi de TN panel ama renk canlılığı arasında fark var. TN paneli görünce direkt burun kıvıran insanları anlamıyorum açıkçası. IPS monitör de kullandım ve TN panel monitörü aktif kullandığımda hiçbir eksiklik yaşamıyorum. Hatta avantajı bile var ghosting vs
ayni versiyonu almayi planliyorum 5500 e felan duserse belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,603
Üyeler
164,029
Son üye
Lordmegatron
Top Bottom