eXe-Dracarys
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 169
- İsim
- Huseyin
Arkadaslar 240 hz monitore gecmeyi dusunuyorum. Hali hazirda benq xl2411k 144 hz modeli kullaniyorum.
Bu 3 model arasinda kaldim. Benq modeli cok basarili aslinda ama fiyat olarak cok tuzlu.
O yuzden alternatif olarak asus ve dell modellerini almayi planliyorum.
İkiside ips panel. Genellikle rekabetci duzeyde valorant oynuyorum. Arada baska oyunlarda oynuyorum.
11.11 indirimlerini beklesem suanki fiyatlarin asagisina duser mi sizce? Yoksa hemen almak mi gerekir.
Bilgisi olan veya kullanan arkadaslarin dusunceleri benim icin onemlidir.
Tesekkurler.
Bu 3 model arasinda kaldim. Benq modeli cok basarili aslinda ama fiyat olarak cok tuzlu.
O yuzden alternatif olarak asus ve dell modellerini almayi planliyorum.
İkiside ips panel. Genellikle rekabetci duzeyde valorant oynuyorum. Arada baska oyunlarda oynuyorum.
11.11 indirimlerini beklesem suanki fiyatlarin asagisina duser mi sizce? Yoksa hemen almak mi gerekir.
Bilgisi olan veya kullanan arkadaslarin dusunceleri benim icin onemlidir.
Tesekkurler.
Dell Alienware AW2521HF 24.5" 1ms Full HD Freesync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell Alienware AW2521HF 24.5" 1ms Full HD Freesync Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dell Alienware AW2521HF 24.5" 1ms Full HD Freesync Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
BenQ Zowie XL2546K 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BenQ Zowie XL2546K 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Zowie XL2546K 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 17.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com