Neler Yeni

Benq xl2546k vs asus vg259qm vs Dell alienware aw2521hf hangisi?

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin
Arkadaslar 240 hz monitore gecmeyi dusunuyorum. Hali hazirda benq xl2411k 144 hz modeli kullaniyorum.
Bu 3 model arasinda kaldim. Benq modeli cok basarili aslinda ama fiyat olarak cok tuzlu.
O yuzden alternatif olarak asus ve dell modellerini almayi planliyorum.
İkiside ips panel. Genellikle rekabetci duzeyde valorant oynuyorum. Arada baska oyunlarda oynuyorum.
11.11 indirimlerini beklesem suanki fiyatlarin asagisina duser mi sizce? Yoksa hemen almak mi gerekir.
Bilgisi olan veya kullanan arkadaslarin dusunceleri benim icin onemlidir.
Tesekkurler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Benq xl2546 modelini kullanıyorum memnunum. Zaten sende de 2 model altı varmış kullanıyorsun . performansını bildiğin aynı ürün sadece hz olayı farklı , Ips monitör renk anlamında daha canlı oynadığın oyunlara göre etkiside mevcut , dezavantajıda.

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Numan Ceylan
Rekabetin 'R' si geçtiği anda listede Zowie DYAC+ bir panel varsa kazanan odur.
Zowie'nin Dyac Teknlojisine ve hızlı paneller üretmeye ayırdığı bütçeyi diğer markalar yıllık kar olarak açıklıyorlar.

Ama fiyatları çok pahalı, Resmen 2 katı fiyata satıyorlar modelleri.

Pckopat

80+ Silver
Asus olan şuan vatanda 5900 TL civarlarında, FastIPS yanı gtog 1ms ve IPS panel düşünülebilir.

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benq xl2546 modelini kullanıyorum memnunum. Zaten sende de 2 model altı varmış kullanıyorsun . performansını bildiğin aynı ürün sadece hz olayı farklı , Ips monitör renk anlamında daha canlı oynadığın oyunlara göre etkiside mevcut , dezavantajıda.
Evet performansi cok basarili ve akici. Kalite ile tanistim diyebilirim. Xl2546k modeli senin kullandigindan bir tık yukarida. Performans olarak cok fark edilir mi. Ararinda 3-4 bin tl fark var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zowie'nin Dyac Teknlojisine ve hızlı paneller üretmeye ayırdığı bütçeyi diğer markalar yıllık kar olarak açıklıyorlar.

Hocam cok dogru soyluyorsun. Falat fiyati 10 bin tl. Youtube icerik uretiyorum valorantta. Diger modeller beni uzer mi? Acaba bu kadar fark vermeye gerek var mi?

Asus olan şuan vatanda 5900 TL civarlarında, FastIPS yanı gtog 1ms ve IPS panel düşünülebilir.
Evet ayni fikirdeyim bende. Hatta monitoru deneyimleme firsatim oldu. Valo oynadim. 144 hz ile ciddi bir fark hissettim. Akicilik cok cok ust duzeyde. Ama i9 12900k 3080ti sistem ile oynamistim ondan dolayi bilemedim☺️ Bende 240-280 fps arasi aliyorum

Bugun alienware modelini e spor arenasinda gordum. Valorant turnuvasinda kullaniliyor. İyi bir monitor 1 ms gtg ips. Asus olan monitorun input lag degeri 2.7 ms oda basarili

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Numan Ceylan
Bugun alienware modelini e spor arenasinda gordum. Valorant turnuvasinda kullaniliyor. İyi bir monitor 1 ms gtg ips. Asus olan monitorun input lag degeri 2.7 ms oda basarili
Alienware ekran yanığıyıla meşhur bir model. Asus ise çok başarılı değil bu gecikme konusunda.

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin
Top Bottom