Neler Yeni

BenQ Zowie XL2411K Monitör Hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez
Bu markayı alan veya araştıran oldu mu indirime girdiği sponsor siteler varmı

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Eğer sabah akşam fps'den başka tarz oyun oynamıyorsanız alınabilir belki. Fakat hikayeli oyunlar oynuyor, film izliyorsanız yani renkler sizin için önemliyse TN panel yerine IPS panel öneririm.

Onun dışında BenQ Zowie kalitelidir. E-Spor turnuvalarına, oyuncularına sponsor oluyorlar. Benim önerdiğim monitör de bu olur;

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer sabah akşam fps'den başka tarz oyun oynamıyorsanız alınabilir belki. Fakat hikayeli oyunlar oynuyor, film izliyorsanız yani renkler sizin için önemliyse TN panel yerine IPS panel öneririm.

Onun dışında BenQ Zowie kalitelidir. E-Spor turnuvalarına, oyuncularına sponsor oluyorlar. Benim önerdiğim monitör de bu olur;
bilgi için teşekkürler monitör hakkında bilgim var da indirime girer mi bekleyeyim mi daha önce daha uyguna düşürebilen olmus mu onu merak ediyorum

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
bilgi için teşekkürler monitör hakkında bilgim var da indirime girer mi bekleyeyim mi daha önce daha uyguna düşürebilen olmus mu onu merak ediyorum
Önerdiğim 24G2U'nun fiyatı gayet iyi. Genelde 1800TL civarında dolanıyor. Zowie'de yine bu fiyattaydı yanlış hatırlamıyorsam.

Top Bottom