Neler Yeni

BenQ Zowie XL2540k oyun ayarlari

VinZaeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bedirhan Akdeniz
Dostlar oncelikle selamlar. BenQ'nun baslikta yazdigim modeli almis bulunmaktayim ama ayarlari ne yapmam gerektigi konusunda kararsizim. FPS 1-2-3 ayarlarini ozellestirmek istiyorum. Ozellikle CS:GO, R6 ve CoD-BF gibi oyunlar için ozel ayar yapmak istiyorum. BenQ'nin kendi sitesinde CS:GO, R6, PUBG, CoDWZ ve birkaç oyun için kendi ozellestirmeleri var her monitor için ozel. Bu ozellestirmeleri kullanan ya da tavsiye ettigi ayar varsa yardim edebilir mi lutfen. Simdiden teşekkürler.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
Dostlar oncelikle selamlar. BenQ'nun baslikta yazdigim modeli almis bulunmaktayim ama ayarlari ne yapmam gerektigi konusunda kararsizim. FPS 1-2-3 ayarlarini ozellestirmek istiyorum. Ozellikle CS:GO, R6 ve CoD-BF gibi oyunlar için ozel ayar yapmak istiyorum. BenQ'nin kendi sitesinde CS:GO, R6, PUBG, CoDWZ ve birkaç oyun için kendi ozellestirmeleri var her monitor için ozel. Bu ozellestirmeleri kullanan ya da tavsiye ettigi ayar varsa yardim edebilir mi lutfen. Simdiden teşekkürler.
kusura bakma hocam konuyla alakasız ama monitörden memnunmusunuz bende alacağımda

VinZaeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bedirhan Akdeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kusura bakma hocam konuyla alakasız ama monitörden memnunmusunuz bende alacağımda

Valla dostum o kadar oyunlara aclik cekiyordum ki daha olu piksel testi bile yapmadim ama su ana kadar gormedim de. Ama memnunum. Sadece bekledigimden buyuk cikti.

Ciyoletta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Cihan Bayır
BenQ XL2546 aldım. Gerçekten çok sıkı oyuncuysan ve cs go, valorant gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsan çok ama çok büyük artısı var. O kadar çok ki arada ki fark, haksız rekabet varmış onu fark ettim. 27 inç monster monitörden geçtim.

VinZaeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bedirhan Akdeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BenQ XL2546 aldım. Gerçekten çok sıkı oyuncuysan ve cs go, valorant gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsan çok ama çok büyük artısı var. O kadar çok ki arada ki fark, haksız rekabet varmış onu fark ettim. 27 inç monster monitörden geçtim.

Kanka ayarlarini kendin mi yaptin yoksa arastirdin mi?

Ciyoletta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Cihan Bayır
Araştırdım. Cs go pro settings de profesyonel oyuncuların monitör ayarları var. Ordan bakabilirsin.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
dyAc+ nasıl ama

Top Bottom