Benzine 1.61 TL Zam !

Bence bunlar daha iyi günlerimiz diye düşünüyorum. Yani senenin ortalarına doğru yaprak sarmaya başlarız
1 sene içinde arabamı satacağım ve gideceğim buralardan yoksa yaşanamaz.

kimin eğitimli kimin eğitimli olmadiğina nasil karar vericez ?
İşte o konuda haklısın ve ayıet edemezsin zaten ama diyorum ya her şeyin başı eğitimdir. Sokak ropörtajlarında görürsün ne kadar geri kalmış insanların olduğunu. Gerisini anlatmaya gerek yok. Eğitim bir ülkenin geleceğe en büyük yatırımıdır.

Bende de 1.6 170 HP’lik turbo benzinli araç var. Araba yatıyor evin önünde arabayı aldığımda benzin 4 küsürdü litresi geldiği duruma bak.

Artık benzin de alamayacağız 60 litre deposu olan bir aracın fullemek 1000 TL'yi aşıyor ne düşünüyorsunuz?
ülkede iç savaş çıksa fiyatlar bu kadar yükselmezdi ne bu savaşa mı girdik ???? hükümetin becereksiz ve saçma politikalarının bedelini halk ödüyor liyakat yok tabi hepsi kendi akrabaları

ülkede iç savaş çıksa fiyatlar bu kadar yükselmezdi ne bu savaşa mı girdik ???? hükümetin becereksiz ve saçma politikalarının bedelini halk ödüyor liyakat yok tabi hepsi kendi akrabaları
Evet hükümetin ekonomik olarak zorda olduğu ve halkın refahını düşürdüğü bir durum var. Ancak şu da bir gerçek ki petrol zammı ekonomik kötülüğün yanı sıra dünyadaki fiyatlardan kaynaklanmakta. Daha dün Almanya benzine %25 zam yaptı. Benzin fiyatları küreselde dolar kuru üzerinden yükseliyor. Haliyle bu yükseliş bize de yansıyor.

Bir tane swf vardı "tüpüne zam doğal gazına zam zamına zam hani bize *m *m" diye adam ta o zamandan belli biliyormuş bir şeyler ta o zamanda isyan ediyordu ... Bıhktık yahh bıhtık!

Motor ilk günkü gibi, yürüyeni sağlam, sol ön çamurlukta lokal boya var, dosta gider.
Not: RTX 3080ti ile takas olur.
274692163_141783948315874_5271806834401628126_n.jpg
274635026_369834528302419_172034449662229250_n.jpg

Turkıyæ

Brent petrol 93 den 104 dolara çıktı o yüzden bu zam düşüşe geçse yansıtmazlar ama ha, zam olunca anında
Şuan %2 düşüşle tekrardan 94 oldu.
Ama indirim gelirse tabii ki eşel mobile gidecek

Geri