Neler Yeni

Beraber Deneme Sınavı Çözelim! (YKS)

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dostlar masamda boş boş vakit geçirirken aklıma bir şey geldi. Bende onlarca deneme sınavı var. Kurumsal binalarda deneme sınavına giriş yapmıyorum. Mezuna kaldığımdan dolayı da kendi sonuçlarımı başkalarına göre kıyas yapıp kendimi geliştirme fırsatını kaçırmış oluyorum. (Bazıları kendinle yarış diyecektir. Önemli olan bu değil, biliyorsunuz. Gerçek sınavda da herkesle KIYASLANIP belli bir yere yerleşiyoruz.)

Ben, bendeki sınavların her sayfasının fotoğrafını net bir şekilde çekip bir yerde paylaşsam (WhatsApp gibi platformlarda) bu sene sınava (YKS) girecekler çözse ve sonuçlarımızı birbirimizle paylaşsak nasıl olur?

Başka bir seçenek olarak da elimizdeki deneme sınavlarını sırasıyla paylaşabiliriz. ''Bugün ben yarın sen sonraki gün şu'' şeklinde. Şu an için haftada bir kez deneme sınavı çözmek yeterli olacaktır. Ocak ayından itibaren de AYT'ye geçiş sağlarız.

Fikirlerinizi belirtmenizi rica ediyorum. Gözümden kaçan yerler olabilir. Deneme sınavını kopyalamak, paylaşmak suç diye biliyorum. Bu yüzden bir grup oluşturmak daha mantıklı olur sanıyorum. Böylece hiçbir sorun çıkmaz.

Sınavı ortak bir saatte aynı zamanda çözmek iyi olur. Daha sonra da cevap anahtarını paylaşırız. Burada asıl husus GÜVEN. Unutmayın, hile yaparak sadece kendinizi kandırırsınız. (Cevap anahtarından bakarak çözmek, yanlışları doğru olarak saymak..)

Forumda da bir grup yapabiliriz aslında. Biliyorsunuz, özel sohbet bölümü var. Oraya başka kişileri de ekleyebiliyoruz. Telefon numarasını paylaşmak istemeyenler için iyi bir çözüm olabilir. Ya da benzeri durumda olan Instagram, Discord, Telegram gibi platformlardan da grup açabiliriz.

Eğer katılmak isteyen olursa buradan benimle iletişime geçin lütfen.

Bildiğim kadarıyla forumda aktif olan üyeler arasında yaklaşık 10 kişi bu sene sınava giriş sağlayacak. Herkesi toplayabilirsek bu dediğim yöntemle iyi bir yer kazanabiliriz. En azından büyük katkısı dokunur.

DÜZENLEME: Discord üzerinden sunucu açtım.

Link:https://discord.gg/MzVavEsbNe

Son düzenleme:

oEnesQlf

80+ Silver
Güzel fikir, discord üzerinden olursa daha iyi olur, ben katılabilirim.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ReDanger

80+ Bronze
Çok güzel bir fikir. İnsanların ders çalışması için yardımlaşacağı bir yer yapmanız güzel oldu.

Atyxah

80+ Silver
9 olmasam kesin gelirdim ama yaptığınız çok güzel bir şey hepinize başarılar dilerim :)

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Mükemmel bir fikir.

Kit Snicket

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Ahmed Esad Çetinkaya
11.sınıfım bende katılabilir miyim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Lan beraber ders çalışalım dediğimde niye kimse gelmiyor. Alt tarafı 2-4 saati ayıracaklar.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Lgs çalışan var mı

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,322
İsim
Oğuz Oğuz
Dostlar masamda boş boş vakit geçirirken aklıma bir şey geldi. Bende onlarca deneme sınavı var. Kurumsal binalarda deneme sınavına giriş yapmıyorum. Mezuna kaldığımdan dolayı da kendi sonuçlarımı başkalarına göre kıyas yapıp kendimi geliştirme fırsatını kaçırmış oluyorum. (Bazıları kendinle yarış diyecektir. Önemli olan bu değil, biliyorsunuz. Gerçek sınavda da herkesle KIYASLANIP belli bir yere yerleşiyoruz.)

Ben, bendeki sınavların her sayfasının fotoğrafını net bir şekilde çekip bir yerde paylaşsam (WhatsApp gibi platformlarda) bu sene sınava (YKS) girecekler çözse ve sonuçlarımızı birbirimizle paylaşsak nasıl olur?

Başka bir seçenek olarak da elimizdeki deneme sınavlarını sırasıyla paylaşabiliriz. ''Bugün ben yarın sen sonraki gün şu'' şeklinde. Şu an için haftada bir kez deneme sınavı çözmek yeterli olacaktır. Ocak ayından itibaren de AYT'ye geçiş sağlarız.

Fikirlerinizi belirtmenizi rica ediyorum. Gözümden kaçan yerler olabilir. Deneme sınavını kopyalamak, paylaşmak suç diye biliyorum. Bu yüzden bir grup oluşturmak daha mantıklı olur sanıyorum. Böylece hiçbir sorun çıkmaz.

Sınavı ortak bir saatte aynı zamanda çözmek iyi olur. Daha sonra da cevap anahtarını paylaşırız. Burada asıl husus GÜVEN. Unutmayın, hile yaparak sadece kendinizi kandırırsınız. (Cevap anahtarından bakarak çözmek, yanlışları doğru olarak saymak..)

Forumda da bir grup yapabiliriz aslında. Biliyorsunuz, özel sohbet bölümü var. Oraya başka kişileri de ekleyebiliyoruz. Telefon numarasını paylaşmak istemeyenler için iyi bir çözüm olabilir. Ya da benzeri durumda olan Instagram, Discord, Telegram gibi platformlardan da grup açabiliriz.

Eğer katılmak isteyen olursa buradan benimle iletişime geçin lütfen.

Bildiğim kadarıyla forumda aktif olan üyeler arasında yaklaşık 10 kişi bu sene sınava giriş sağlayacak. Herkesi toplayabilirsek bu dediğim yöntemle iyi bir yer kazanabiliriz. En azından büyük katkısı dokunur.

DÜZENLEME: Discord üzerinden sunucu açtım.

Link:https://discord.gg/MzVavEsbNe
Dgs çalışmaya başlamayı düşünüyorum bende. Ama hala başlamadım :D

Top Bottom