Olabilir
Hiçbir şey olmaz.
Jilet kadar etki etmez ama illaki gürleşme olacak. Söyleseydin keşke bıyığımı makineyle alma diye.
Olmaz makine alarak değil yaşın ilerledikçe olur onlar.
Bir karar verin olur mu olmaz mı?Bi şey olmaz :d
OlmazBir karar verin olur mu olmaz mı?
Eğer bıyığının çıkacağı varsa uzama olur, ve ergenlik döneminde bıyığının çıkması çok normal bir şey dostum.Bir karar verin olur mu olmaz mı?
Pek de değil aslında, bir yandan da genetik de etkiler bunu.Hayır ama yaşım 15 henüz erken gibi.
Olmaz merak etme biz de o yollardan geçtik şehir efsanesi makine ile aldım gürleşti vesayre yaşını aldıkça gürleşir makine işe yaramaz işe yarasa kel kafasına sürerdiBir karar verin olur mu olmaz mı?
erken değil. şimdi gürleşmeye başlasa 19-20 gibi son halini alır. 18 yaşına kadar böyle olup doğum günü sabahında bıyık halini almayacak sonuçta.Hayır ama yaşım 15 henüz erken gibi.
Hangisini seçersek o mu olacak bu nr biçim bi laf ya ?Bir karar verin olur mu olmaz mı?
Teşekkürler.Olmaz merak etme biz de o yollardan geçtik şehir efsanesi makine ile aldım gürleşti vesayre yaşını aldıkça gürleşir makine işe yaramaz işe yarasa kel kafasına sürerdi
Birisi olur birisi olmaz diyor.Hangisini seçersek o mu olacak bu nr biçim bi laf ya ?
ama kesince sertleşmiyor mu daha hiç kestirmedim ben en azından maske kalkana ve okullar açılanaa kadar kestirmem galibaOlmaz
Jiletle alırsan öyle olur. Makina çok etki etmez.ama kesince sertleşmiyor mu daha hiç kestirmedim ben en azından maske kalkana ve okullar açılanaa kadar kestirmem galiba
Evet dediğine katılıyorum, özellikle 15 16 yaşında olup kesmeyenler var aşırı kötü duruyor.Hocam bıyığınız varsa kesin bir zahmet birde kalınlaşma illaki olacaktır. Yani bıyığımı kesti daha çok çıkacak diye korkamayın 1 seneye kalmaz sakallarda çıkmaya başlar yani uzatmayın kesin gitsin