isikt11
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
İşte buna gülerim. Nesi Fatih Terim'n suçu?he ayrıca defansın forvet oynamasıda yönetimin değil,terimin suçu
İşte buna gülerim. Nesi Fatih Terim'n suçu?he ayrıca defansın forvet oynamasıda yönetimin değil,terimin suçu
Harbiden, maçın son dakikalarında kerem'i alacak değil ya.İşte buna gülerim. Nesi Fatih Terim'n suçu?
Adam yokki kimi oynatsın Terim.he ayrıca defansın forvet oynamasıda yönetimin değil,terimin suçu
Bilmiyorum hocam bu pozisyonu herkes farklı yorumlayabilir. Ama Diagne riski hiç göze almamalıydı, mevkisinin öneminin farkında olup bunu yapmamalıydı. Lanet Falcao taraftarlıktan başka ibr işe de yaramıyor zaten. Stoperimiz forvet oynadı derbide. Burda suç %80 Diagne'nin bence.Orası öyle de kırmızı kartlık bir şey değil. Tehlikeli hareket verse bir şey demeyeceğim.
Şu an saygı çerçevesi dışında bir davranış göremiyorum?@Mehmet Yılmaz abi bence futbol konusu kaldırılsın ve konu kilitlensin.
Raporlayabilirsin.@Mehmet Yılmaz abi bence futbol konusu kaldırılsın ve konu kilitlensin.
Doğru.Şu an saygı çerçevesi dışında bir davranış göremiyorum?
Ama KAWGA çıkıyor. Aynı sizin KAWGA çıkıyor demeniz gibi.Şu an saygı çerçevesi dışında bir davranış göremiyorum?
Bence 1-2 hatası dışında maçı etkileyecek bir hata yapmadı. Suç hala bizim yönetimde.Cuneyt cakir bi gunde en cok kufur yiyen hakem unvanini kazandi bu adamin uefa maclari disinda yonetebildigi lig maci yok