Neler Yeni

Beşiktaş 2 - 0 Galatasaray

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,643
İsim
Mert Can Ergün
Bir Galatasaray'lı olarak utandım. Rezil bir oyun oynadık. Ama hakemin de hataları vardı. İlk yarı Rosier'in pozisyonunda avantaja bırakmadı ve Diagne'ye gereksiz bir kırmızı kart verdi.

Bunların dışında, Fatih Terim stoper adamı santrafor oynatmak zorunda kalıyorsa yönetim dersini alsın artık.
ayağını uzatıp rakibin kafasına değiyor kırmızı kart doğru

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Adamın kafasına falan vurmadı. Hatta kafasıyla alakası bile yok. Çok temiz topa müdahale etti. Beşiktaşlı adam bir nevi kafa attı Diagne'nin ayağına. Koyduğum resimde de gayet belli oluyor. Bu pozisyona anca tehlikeli hareket verilir.

Alıntıyı görüntüle
Hocam o topa normal insanlar kafa veya göğüs ile müdahale ediyor ama siz bilirsiniz.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Adamın kafasına falan vurmadı. Hatta kafasıyla alakası bile yok. Çok temiz topa müdahale etti. Beşiktaşlı adam bir nevi kafa attı Diagne'nin ayağına. Koyduğum resimde de gayet belli oluyor. Bu pozisyona anca tehlikeli hareket verilir.

Alıntıyı görüntüle
Hocam bence o mesafeye ayak kaldırılmamalı, Beşiktaşlı futbolcuya koz vermiş resmen Diagne gel benim ayağıma kafa at kırmızı yiyeyim ben diye. Ki hala söylüyorum bu mesafeye asla ayak kaldırılmamalı.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Hocam bence o mesafeye ayak kaldırılmamalı, Beşiktaşlı futbolcuya koz vermiş resmen Diagne gel benim ayağıma kafa at kırmızı yiyeyim ben diye. Ki hala söylüyorum bu mesafeye asla ayak kaldırılmamalı.
Orası öyle de kırmızı kartlık bir şey değil. Tehlikeli hareket verse bir şey demeyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Walter White
he ayrıca defansın forvet oynamasıda yönetimin değil,terimin suçu :D

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Hocam beşiktaş demedin mi neden yabancı isimler sayıyorsun Türk takımı değil miydi ? :oops::oops::unsure:

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
Anon
Bİ *** bilmeyen cuneyt cakir yuzunden maci kaybettik avantaja biraksa kaleciyle karsi karsiya gol atacaktik
hakem yuzunden kaybettik yasak olmasa ana baci soverdim

Top Bottom