Neler Yeni

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne Direkt Olarak Katılıyor!

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Furkan

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
hissediyorum, bayern gelip rekor tazeleyecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece gs ve bjkye başarılar dilerim demiş ondan
İyi de fb şampiyonlar liginde değil ki ayrıca fenerbahçe bu yönetimle mümkünse süperlig de bile oynamasın.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Furkan
İyi de fb şampiyonlar liginde değil ki ayrıca fenerbahçe bu yönetimle mümkünse süperlig de bile oynamasın.
fenerbahçe uefa avrupa liginde, ayrıca yeni forvet ve tecrübeli t.d ile bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
fenerbahçe uefa avrupa liginde, ayrıca yeni forvet ve tecrübeli t.d ile bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum
Fb nin avrupa liginde olduğunu biliyorum ama futbolu transfer sanan bir yönetim ile fenerbahçe ne yapabilir?

galatasaray ve beşiktaşa başarılar diliyo fenerbahceye dilemiyor.Fenerbahce de futbolun direğidir türkiyede
Fb avrupa ligine bile gidemeyecek belki o yüzden demiştir.

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
Fb nin avrupa liginde olduğunu biliyorum ama futbolu transfer sanan bir yönetim ile fenerbahçe ne yapabilir?

Fb avrupa ligine bile gidemeyecek belki o yüzden demiştir.
gruplardayız.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Furkan
ali koç işte, mali açıdan çok iyi yönetti ama futbol için aynı şeyi söyleyemem, büyük ihtimal löw ya da wenger gelecek, emre belözoğlu onun yanında yardımcılık yapacak, ayrıca lazio fenerbahçeye ozan için 3 farkli teklif yaptı

1)Ozan için 5mn euro+vedat muriqi bonservisi ile
2)Ozana 15mn euro bonservis+vedatı 1 sene bedelsiz kıralama
3)16 mn euro+ vedat muriqi yıllık 2.5m euro kira bedeli

diyecek olursan Vedat lazioda 1 gol attı, vedata lazio fazla bir takım, fenerbahçede muriqiye göre oynanan bir oyun var, yeni sezonda kaptan mesut olacak onun oyununa göre oynanacak, yani fenerbahçe kalitesi artacak düzgünleşecek

Top Bottom