eşşek herif
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,394
6 8 yiyip elenmesinlerbizim şansımıza galatasarayla beşiktaş ya aynı guruba düşer yada son 16 karşılaşır![]()

6 8 yiyip elenmesinlerbizim şansımıza galatasarayla beşiktaş ya aynı guruba düşer yada son 16 karşılaşır![]()
İnşallah.Umarım yeni 8-0 vakası olmaz.
hissediyorum, bayern gelip rekor tazeleyecekUmarım yeni 8-0 vakası olmaz.
sadece gs ve bjkye başarılar dilerim demiş ondanAdam fenerbahçeye bir şey mi dedi?
İyi de fb şampiyonlar liginde değil ki ayrıca fenerbahçe bu yönetimle mümkünse süperlig de bile oynamasın.hissediyorum, bayern gelip rekor tazeleyecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece gs ve bjkye başarılar dilerim demiş ondan
fenerbahçe uefa avrupa liginde, ayrıca yeni forvet ve tecrübeli t.d ile bu sorunun çözüleceğini düşünüyorumİyi de fb şampiyonlar liginde değil ki ayrıca fenerbahçe bu yönetimle mümkünse süperlig de bile oynamasın.
Adam fenerbahçeye bir şey mi dedi?
galatasaray ve beşiktaşa başarılar diliyo fenerbahceye dilemiyor.Fenerbahce de futbolun direğidir türkiyedeAdam fenerbahçeye bir şey mi dedi?
Fb nin avrupa liginde olduğunu biliyorum ama futbolu transfer sanan bir yönetim ile fenerbahçe ne yapabilir?fenerbahçe uefa avrupa liginde, ayrıca yeni forvet ve tecrübeli t.d ile bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum
Fb avrupa ligine bile gidemeyecek belki o yüzden demiştir.galatasaray ve beşiktaşa başarılar diliyo fenerbahceye dilemiyor.Fenerbahce de futbolun direğidir türkiyede
gruplardayız.Fb nin avrupa liginde olduğunu biliyorum ama futbolu transfer sanan bir yönetim ile fenerbahçe ne yapabilir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fb avrupa ligine bile gidemeyecek belki o yüzden demiştir.
ali koç işte, mali açıdan çok iyi yönetti ama futbol için aynı şeyi söyleyemem, büyük ihtimal löw ya da wenger gelecek, emre belözoğlu onun yanında yardımcılık yapacak, ayrıca lazio fenerbahçeye ozan için 3 farkli teklif yaptıFb nin avrupa liginde olduğunu biliyorum ama futbolu transfer sanan bir yönetim ile fenerbahçe ne yapabilir?