Beslenme programı hakkında

Rutherr

80+
Reaksiyon skoru
205
Arkadaşlar merhaba,

Bugün spora yazıldım. Yaklaşık 1 yıl önce de spora gitmişliğim vardı. Fakat beslenme programını her elime aldığımda bir sorunla karşılaşıyorum.

Normalde ben yumurtayı çırpıp yerim. Fakat beslenme programında hep haşlanmış yumurta yemelisin diyor. Eğer ben yumurtayı çırpıp yersem haşlanmış yumurtadan bir farkı olur mu? Protein vb. farkı ne kadar olur?

Ayrıca tavuk göğüsünüde tavada pişiriyordum. Fakat sonradan bana suda kaynatmalısın dendi. Lütfen öğretin.

Arkadaşlar merhaba,

Bugün spora yazıldım. Yaklaşık 1 yıl önce de spora gitmişliğim vardı. Fakat beslenme programını her elime aldığımda bir sorunla karşılaşıyorum.

Normalde ben yumurtayı çırpıp yerim. Fakat beslenme programında hep haşlanmış yumurta yemelisin diyor. Eğer ben yumurtayı çırpıp yersem haşlanmış yumurtadan bir farkı olur mu? Protein vb. farkı ne kadar olur?

Ayrıca tavuk göğüsünüde tavada pişiriyordum. Fakat sonradan bana suda kaynatmalısın dendi. Lütfen öğretin.
Makronu mikronu hesapla nasıl yemek istiyorsan öyle ye, sana beslenme programını herhangi bir spor hocası veremez böyle bir hakkı yetkisi yok. Sadece tavsiyede bulunabilir. Düzgün bir beslenme programı istiyorsan diyetisyene gideceksin, diyetisyenler sadece zayıflamak için değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,511
Üyeler
199,814
Son üye
Veysel Erkan

Geri