Neler Yeni

Beslenme programı hakkında

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013
Arkadaşlar merhaba,

Bugün spora yazıldım. Yaklaşık 1 yıl önce de spora gitmişliğim vardı. Fakat beslenme programını her elime aldığımda bir sorunla karşılaşıyorum.

Normalde ben yumurtayı çırpıp yerim. Fakat beslenme programında hep haşlanmış yumurta yemelisin diyor. Eğer ben yumurtayı çırpıp yersem haşlanmış yumurtadan bir farkı olur mu? Protein vb. farkı ne kadar olur?

Ayrıca tavuk göğüsünüde tavada pişiriyordum. Fakat sonradan bana suda kaynatmalısın dendi. Lütfen öğretin.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Arkadaşlar merhaba,

Bugün spora yazıldım. Yaklaşık 1 yıl önce de spora gitmişliğim vardı. Fakat beslenme programını her elime aldığımda bir sorunla karşılaşıyorum.

Normalde ben yumurtayı çırpıp yerim. Fakat beslenme programında hep haşlanmış yumurta yemelisin diyor. Eğer ben yumurtayı çırpıp yersem haşlanmış yumurtadan bir farkı olur mu? Protein vb. farkı ne kadar olur?

Ayrıca tavuk göğüsünüde tavada pişiriyordum. Fakat sonradan bana suda kaynatmalısın dendi. Lütfen öğretin.
Makronu mikronu hesapla nasıl yemek istiyorsan öyle ye, sana beslenme programını herhangi bir spor hocası veremez böyle bir hakkı yetkisi yok. Sadece tavsiyede bulunabilir. Düzgün bir beslenme programı istiyorsan diyetisyene gideceksin, diyetisyenler sadece zayıflamak için değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,855
Üyeler
164,925
Son üye
tahomy123
Top Bottom