Barisguzel1
80+

- Reaksiyon skoru
 - 170

Arkadaşlar Best Buy neden Türkiye'den çekildi geri döner mi?

Amerika ve kanadada tutuyor yıllardır var.Tutunamadi. Cok rekabet var, ben sanmiyorum.
Siz hiç gitmişmiydiniz ? türkiyede varken.Tutunamadi. Cok rekabet var, ben sanmiyorum.
Evet zaten orada kuruldu normal ama burada zaten rekabet ortami vardi ekstra olarak TRde bina falan masraflari tahmini coktur diyorum. Cunku binalari daha cok IKEA gibi bu da maaliyetli.Amerika ve kanadada tutuyor yıllardır var.
Hangi rakipleri o dönem hangi rakipler vardı ?Evet zaten orada kuruldu normal ama burada zaten rekabet ortami vardi ekstra olarak TRde bina falan masraflari tahmini coktur diyorum. Cunku binalari daha cok IKEA gibi bu da maaliyetli.
media markt varmıydı ? o dönem bimeks vardı ve teknosa electro world.Teknosa ve Mediamarkt
2007 yaziyor internettemedia markt varmıydı ? o dönem bimeks vardı ve teknosa electro world.
2010da türkiyeye geldi bestbuy2007 yaziyor internette
Tamam iste 2007de mediamarkt gelmis.2010da türkiyeye geldi bestbuy
media markt son 8 yılda çok yaygınlaştı türkiye.Tamam iste 2007de mediamarkt gelmis.
Yonetim, Turkiyedeki sirketlerle ve calisanlarla alakali degil demis. Turkiyede istenilen ilgiyi gormemis olabilirler.media markt son 8 yılda çok yaygınlaştı türkiye.
Ama dayım diyor ki boş şeylere kafaya takma media markt gidincede aynı ürünleri bulabiliyorsun neden orası olması gerekiyor dedi illaha.Yonetim, Turkiyedeki sirketlerle ve calisanlarla alakali degil demis. Turkiyede istenilen ilgiyi gormemis olabilirler.