ula direkt indirim sandımAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar bunun fiyatı düşmüyor mu ya
bunun üstü kumaş değil ya bunu gördüm deBestway 45" x 44" x 26"/1.14m x 1.12m x 66cm Beanless Basketball Chair : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Bestway 45" x 44" x 26"/1.14m x 1.12m x 66cm Beanless Basketball Chair : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
şu var ucuz, ama bunun kaldırdığı kilo kaçtı ona bak bi daha önceden direkt yazmıslardı da simdi göremedim ,kilona göre alabilirsin bence görünüşü bir tık garip ama ben pek takmam açıkçası rahat olduktan sonra
Post automatically merged:
75 kilo kaldırıyormuş
ben alacak olsam üstüne bi örtü felan koyup yine kullanırım fiyat farkı çok çünkü ya almam ya da dediğim gibi yap bencebunun üstü kumaş değil ya bunu gördüm de
değerlendirme yok + iki ürün fiyatına bir ürün ayrıca bestway iyi markahttps://www.amazon.com.tr/fasulye-t...keywords=bestway+chair&qid=1674935849&sr=8-33 bu ikisi aynı mı hocam ikinci attığım daha kaliteli duruyorBestway 44" x 44" x 26"/1.12m x 1.12m x 66cm Inflate-A-Chair Air Chair : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Bestway 44" x 44" x 26"/1.12m x 1.12m x 66cm Inflate-A-Chair Air Chair : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Post automatically merged:
şu üçü için bekliyoruzAlıntıyı görüntüle