Neler Yeni

Bethesda ve CAPCOM Oyunlarına Zam Yolda

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
oyun çıkınca 2 hafta içinde de iade ediyorsam iyi sepetim şuan 2400 TL hangi oyunların yerine almalıyım bilemedim. Elden ring, spider man miles morales, gta 5 ve assassin's creed valhalla kesin alacağım diğerlerinden hangielrini çıkarıyım sepetten en fazla 2300 harcayabilirim starfield ile birlikte
miles morales parasını hak etmiyor dlc gibi oyun trde full fiyat alma ve kısa zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

doom listemde yoktu şimdi ekleyeceğim deluxe mü düz sürüm mü alıyım ayrıca ghostrunner tarzını da severim dlc önerin var mı
2016 dlc yok diye biliyorum

Cihangir

80+ Gold
miles morales parasını hak etmiyor dlc gibi oyun trde full fiyat alma ve kısa zaten
herkes öyle diyo ama playstation da oynayan arkadaşlarımda kesin al diyorlar

• Beğen

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ

2016 dlc yok diye biliyorum
2016 değil zaten eternal diyorum deluxe 200 küsür sekiro ile arada kaldım

• Beğen

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
oyun çıkınca 2 hafta içinde de iade ediyorsam iyi sepetim şuan 2400 TL hangi oyunların yerine almalıyım bilemedim. Elden ring, spider man miles morales, gta 5 ve assassin's creed valhalla kesin alacağım diğerlerinden hangielrini çıkarıyım sepetten en fazla 2300 harcayabilirim starfield ile birlikte
Spider manleri epicten alırsınız hocam çok daha ucuza gelir.

herkes öyle diyo ama playstation da oynayan arkadaşlarımda kesin al diyorlar
Miles morales bana göre spider manden oynanış olarak daha iyi bir oyun ama hikaye olarak aynısını diyemeyeceğim.

• Beğen

Cihangir

80+ Gold
Spider manleri epicten alırsınız hocam çok daha ucuza gelir.

Miles morales bana göre spider manden oynanış olarak daha iyi bir oyun ama hikaye olarak aynısını diyemeyeceğim.
epiten almıyorum steamde biriktiriyorum oyunları

• Beğen

Cihangir

80+ Gold
Bende öyle yapacaktım ancak epicten alıcam spider mani 335 vereceğime 150tlye denk geliyor.
doğrudur fiyatı çok daha uygun ama steam profilde vitrinde gözükmesi benim için daha önemli :D :D

• Beğen

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
doğrudur fiyatı çok daha uygun ama steam profilde vitrinde gözükmesi benim için daha önemli :D :D
Bu ay zaten 750tl bayıldım steame birde bunları steamden alsaydım 1kyı geçerdi herhalde.
Ama sizde haklısınız keşke epic bedava oyun vermeye çalışmak yerine arayüzünü değiştirip profil topluluk falan eklese.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Nere ucuzsa oradan alıyorum ben. Deathloop almayı düşünüyorum ama Epic'ten sepet yapıp alacam.

Cihangir

80+ Gold
Bu ay zaten 750tl bayıldım steame birde bunları steamden alsaydım 1kyı geçerdi herhalde.
Ama sizde haklısınız keşke epic bedava oyun vermeye çalışmak yerine arayüzünü değiştirip profil topluluk falan eklese.
ben de 1600 harcadım 2k da şimdi gidecek baya para gitti ama oyunlara para harcamayı seviyorum

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
ben de 1600 harcadım 2k da şimdi gidecek baya para gitti ama oyunlara para harcamayı seviyorum
Bende normalde çok harcamıyordum ancak bu yıl baya para gitti yok ilkbahar indirimiydi sonbahardı kıştı halloween falan derken baya harcadık. Artık epic games indirimi de bitince oyun almam herhalde. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,766
Üyeler
165,230
Son üye
KYSAKU
Top Bottom