Gaming gecesinde colorful igame 5070ti ultra w oc 43-44 oluyordubeyaz almak istiyorum. En fazla kaç tl vermeliyim ve bu galax modeli iyi midir şu an 48 bin tl.
Keşke olsa bu cumaGaming gecesinde colorful igame 5070ti ultra w oc 43-44 oluyordu
O da beyaz mı 42 çok iyi bence beyaz içinvalla bende aynı kartı düşünüyorum ama palit 42k aklımı çeliyor
Şu an bu dediğin kart hiçbir yerde yok. Stokta değil bile yazmıyor yani görseli bile yok. Neden öyle acabaColorful iGame 5070 ti al geç başka modele bakma bile. Sırf beyaz diye 5-6k yukarı satıyorlar. İncehesapta indirim kovala. 40.000 tl ye satıldı geçen ay.
Şu an bu dediğin kart hiçbir yerde yok. Stokta değil bile yazmıyor yani görseli bile yok. Neden öyle acaba
Güzel kart gerçekten arkadaşım kullanıyor gayet memnun. Alan kişi çok fazla. İndirime girdiği an kaçırmamanı tavsiye ederim.Şu an bu dediğin kart hiçbir yerde yok. Stokta değil bile yazmıyor yani görseli bile yok. Neden öyle acaba
Adamsın eyvBurdan stoğa gelince haber ver dersin hocam.![]()
COLORFUL iGame GeForce RTX 5070Tİ Ultra W OC GDDR7 256Bit (OC 16GB-V) 16GB Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Alıcam dostum 45 falan iyi fiyat mı senceGüzel kart gerçekten arkadaşım kullanıyor gayet memnun. Alan kişi çok fazla. İndirime girdiği an kaçırmamanı tavsiye ederim.
45 bi tık fazla. İncehesapta 47 ye geçen vanguard satıldı. Ama illa beyaz diyorsan 45 verilirAdamsın eyv
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıcam dostum 45 falan iyi fiyat mı sence