Neler Yeni

BEYAZ AKVARYUM KASA ÖNERİSİ

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Yunus Emre Kaplan
Selamlar beyaz akvaryum kasa arıyorum bütçem 5K kasa alınca içesinden rgb fan olmuyor mu fanları ayrı mı almam gerekiyor önerebileceğiniz kasa var mı

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Burak
Parçaları daha almadım önümüzdeki hafta sipariş vereceğim asus tuf gaming b650 plus wifi RYZEN 5 7600 RTX 4060 2X16 ddr5 6000 mhz ram kingston nv3 m2 ssd
Sana şöyle diyim internetten araştır MSI Project Zero diye bir şey var. Kasa uygun ve akvaryum. Ben normal anakartla kullanıyorum ama sen Project Zero Anakartla kullanırsan daha güzel görünecektir. Hem de o anakartla beyaz sistem mükemmel gözükecektir. Kasanın soğutması fiyatı ve akvaryum kasalara göre kötü değil. Sıvı soğutma alıp almamana göre ekstra fan ekleyebilirsin. https://www.msi.com/PC-Case/MAG-PANO-M100R-PZ

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Rick Baba
Parçaları daha almadım önümüzdeki hafta sipariş vereceğim asus tuf gaming b650 plus wifi RYZEN 5 7600 RTX 4060 2X16 ddr5 6000 mhz ram kingston nv3 m2 ssd

Anakart ATX ona göre kasa al, Akvaryum kasaların çoğu mATX oluyor

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana şöyle diyim internetten araştır MSI Project Zero diye bir şey var. Kasa uygun ve akvaryum. Ben normal anakartla kullanıyorum ama sen Project Zero Anakartla kullanırsan daha güzel görünecektir. Hem de o anakartla beyaz sistem mükemmel gözükecektir. Kasanın soğutması fiyatı ve akvaryum kasalara göre kötü değil. Sıvı soğutma alıp almamana göre ekstra fan ekleyebilirsin. https://www.msi.com/PC-Case/MAG-PANO-M100R-PZ
Hocam sence sistem nasıl bir kaç arkadaşım prime anakartlar alınmaz dedi almışken sağlam bir şey olsun istiyorum ve marka takıntım var asus olsa iyi olur beyaz parçalar pahalı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart ATX ona göre kasa al, Akvaryum kasaların çoğu mATX oluyor
Bu kasa akvaryum değil alınır mı anakart kasaya uyar mı

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Burak

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Rick Baba
Hocam sence sistem nasıl bir kaç arkadaşım prime anakartlar alınmaz dedi almışken sağlam bir şey olsun istiyorum ve marka takıntım var asus olsa iyi olur beyaz parçalar pahalı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kasa akvaryum değil alınır mı anakart kasaya uyar mı

Prime asus'un giriş seviye anakartları ama alınmaz diye bir şey yok.

Top Bottom