Yardım Beyaz Akvaryum Kasa .

Jagger IV

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
10
Arkadaşlar merhaba, elimde halihazırda kullanmış olduğum Rampage Shake modelinde bir kasa var. Kutusu duruyor sıfır ayarında. Beyaz sisteme geçiyorum fakat kasam siyah kaldı. Elinde olan, takas etmek isteyen veya düşünen var mıdır ? Bütçem pek olmadığı için takasa yönelmek istedim. Uygun bir öneriniz var ise belirtir misiniz ? Takas için yazarsanız iletişime geçerim sizin ile. Hayırlı forumlar.

Bütçe 10k mı? Çok bütçem yok demişsiniz o yüzden şaşırdım

o kasayı almazlar takasla sanmıyorum

Çok güzel bir kasa evet bunu görmüştüm, ekonomik durumumu ayarlarsam bundan almayı istiyorum zaten de şu an için maalesef.

Bahsettiğim gibi bir bütçe ayırmadım henüz, önceliğim takas ile halledebilmek veya elimdeki kasayı satıp beyaz almak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden nesi var ki kasanın ?
Alınması için iyi bi markası olması lazım ve bu forumda rampage gibi markaları ölü fiyatından satılmadıkça zor alınması

Bahsettiğim gibi bir bütçe ayırmadım henüz, önceliğim takas ile halledebilmek veya elimdeki kasayı satıp beyaz almak.

Neden nesi var ki kasanın ?
Eski model ve ayıptır söylemesi osuruk gibi kasa

Çok güzel bir kasa evet bunu görmüştüm, ekonomik durumumu ayarlarsam bundan almayı istiyorum zaten de şu an için maalesef.
Lian Li Mini Snow da alabilirsin uygundur gaming gecesinde 3500e düşüyor

Alınması için iyi bi markası olması lazım ve bu forumda rampage gibi markaları ölü fiyatından satılmadıkça zor alınması
Teşekkür ederim fikrini belirttiğin için :)

Eski model ve ayıptır söylemesi osuruk gibi kasa

Lian Li Mini Snow da alabilirsin uygundur gaming gecesinde 3500e düşüyor
Bunlara da bakacağım aklımda.

NZXT markası kasa işinde iyi sanırım, kime sorsam onu öneriyor. F/P bir üretici herhalde.

Düşündüğüm kasa şuydu. Acaba performansı falan nasıl hiç bilmiyorum.

Geri