Beyaz am5 anakart tavsiyesi

Beyaz sistem topluyorum bütçem 8000 anakart olarak hangi am5 beyaz anakartı tavsiye edersiniz
8k ya alacağın beyaz anakartın düz anakarttan bir farkı olmaz sırf beyaz diye özelliği az cihaz alma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alabiliceğin en mantıklı beyaz anakart bu 4 Ram slotu etkili kullanılıyor en azından

Beyaz sistem topluyorum bütçem 8000 anakart olarak hangi am5 beyaz anakartı tavsiye edersiniz
mükemmel ikili

Hocam sırf beyaz diye buna para verilmez zaten aynı özellikleri 6-5k lık anakartta veriyor ki m2 soğutucu bile yok
Verilmez haklısın senin attığın daha derli toplu. Beyaz ve 8K civarı diye attım.

Verilmez haklısın senin attığın daha derli toplu. Beyaz ve 8K civarı diye attım.
Bir özellik sunması lazım hocam 8-9k ya anakart alıyoruz az para değiller mantıken aorus hem 12 faz vrm geliyor ve 4 kanaldan 6400mhz verebiliyor (diğer tüm anakartlar 3600mhz çalışıyor 4 slotta)

Bir özellik sunması lazım hocam 8-9k ya anakart alıyoruz az para değiller mantıken aorus hem 12 faz vrm geliyor ve 4 kanaldan 6400mhz verebiliyor (diğer tüm anakartlar 3600mhz çalışıyor 4 slotta)
Wifi de varmış Eagle'da yok.

X870 aorus var bende taş gibi kart valla b850 rog da iyidir oyuncular için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam beyaz bu da var
Gigabyte X570 serisinde kullandım. Ön panel USB girişleri kırılmıştı, malzeme kalitesi bu kadar kötü olamazdı. X870'te toparladılarsa iyi bari. Şimdi ROG serisinden çok memnunum.

Gigabyte X570 serisinde kullandım. Ön panel USB girişleri kırılmıştı, malzeme kalitesi bu kadar kötü olamazdı. X870'te toparladılarsa iyi bari. Şimdi ROG serisinden çok memnunum.
3 kuçak gigabyte kullandım daha böyle bir şey yaşamadım hocam şuan çok iyi

3 kuçak gigabyte kullandım daha böyle bir şey yaşamadım hocam şuan çok iyi
USB girişleri çok narin yapıyorlar, bir de bios güncelleme yazılımı çok dandikti artık düzeltmişlerdir. Ama hala 6 katman PCB kullanıyor sanırım. Anten girişlerini beğendim ama hoş olmuş.

USB girişleri çok narin yapıyorlar, bir de bios güncelleme yazılımı çok dandikti artık düzeltmişlerdir. Ama hala 6 katman PCB kullanıyor sanırım. Anten girişlerini beğendim ama hoş olmuş.
Daha bir sorun yaşamadım hocam
B450m k
B550 Gaming x v2
X870 aorus var şuanda alırsam gigabyte alayım kafasındayım hep 🫨

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,284
Üyeler
183,089
Son üye