Beyaz am5 anakart tavsiyesi

Bileşenleri taktıktan sonra siyah görünmez, kartın öne çıkan yerleri beyaz. Ömürlük anakart.

Bileşenleri taktıktan sonra siyah görünmez, kartın öne çıkan yerleri beyaz. Ömürlük anakart.
Colorful ekran kartları daha iyi anakartına bulaşmaya gerek yok bence. @ANtiQ08 hocamın önerdiği kart bundan daha iyi.

Colorful ekran kartları daha iyi anakartına bulaşmaya gerek yok bence. @ANtiQ08 hocamın önerdiği kart bundan daha iyi.
Colorful anakartlarıda iyi hocam sadece marka Bios çıkma sıklığını değiştirir bilindik markalar daha çok Bios çıkartır

Daha bir sorun yaşamadım hocam
B450m k
B550 Gaming x v2
X870 aorus var şuanda alırsam gigabyte alayım kafasındayım hep 🫨
Hep öyle oluyor ya, sorun yaşamayınca bir yerden tutturdu mu insan aynı markayla gidiyor. O dediğim sorunlar dışında ben de memnundum. AM6 soketinde bakarız artık upgrade nasıl olacak :)

Hep öyle oluyor ya, sorun yaşamayınca bir yerden tutturdu mu insan aynı markayla gidiyor. O dediğim sorunlar dışında ben de memnundum. AM6 soketinde bakarız artık upgrade nasıl olacak :)
Am6 geçincede pro ice alacam 😛

Yapıştır. :) 2 sene mi var ona. Ne zaman geçilecek.
2027 de hem yeni ekran kartları hem yeni işlemciler duyurulacak ama tr de fiyatlar oturacak felan filan derken biz 2028-2029 öncesinde geçemeyiz

Geri