beyaz ankart olarak aurara önere bilirim ama türkiyede çok pahalı9800x3d ve 5000 serisi yani 5070ti veya 5080 le kullanacağım. Beyaz sistem için anakaart arıyorum bulduğum bi asus eog x870 olan var başka bulamadım ç.
Birde beyaz sistem sararma yapar mı?
ŞÖYLE BİR ARKADAŞ VAR HOCAM,bütçen ne birde anakart için?9800x3d ve 5000 serisi yani 5070ti veya 5080 le kullanacağım. Beyaz sistem için anakaart arıyorum bulduğum bi asus eog x870 olan var başka bulamadım ç.
Birde beyaz sistem sararma yapar mı?
hocam daha ucuzada varmıdır böyle beyaz anakratŞÖYLE BİR ARKADAŞ VAR HOCAM,bütçen ne birde anakart için?
12.5 civarına şöyle bi arkadaş varhocam daha ucuzada varmıdır böyle beyaz anakrat
Aurora hangisi hocambeyaz ankart olarak aurara önere bilirim ama türkiyede çok pahalı
bu ıntel12.5 civarına şöyle bi arkadaş var
AMA nasıl olduğu kounsunda fikrim yokAsrock Z890 Steel Legend WiFi Intel LGA1851 Z890 DDR5 9066+MHz(OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ondan düşük bütçede tam beyaz olmayan beyaz detaylı b650ler var
Bu intel için hocam amd için olanı stokta yok diye biliyorum12.5 civarına şöyle bi arkadaş var
AMA nasıl olduğu kounsunda fikrim yokAsrock Z890 Steel Legend WiFi Intel LGA1851 Z890 DDR5 9066+MHz(OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ondan düşük bütçede tam beyaz olmayan beyaz detaylı b650ler var
Bununla x870 arasında 4 bin oynuyor ama arada ne fark var bilmiyorum. İkiside asus rog aynısıŞÖYLE BİR ARKADAŞ VAR HOCAM,bütçen ne birde anakart için?
üstte attığım b850 düşünürmüsün pekiBu intel için hocam amd için olanı stokta yok diye biliyorum
bu fiyata x870 varmıydı daha pahalı biliyordum benhttps://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,793620892.html bu güzel duruyor asrock fp anakart önerisi bi araştır
Zaten bi bu var bi asus rog var başka yok adam akıllı normalde gigabytede var ama trde yok beyazıhttps://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,793620892.html bu güzel duruyor asrock fp anakart önerisi bi araştır
870 tomahawk bile 13 14 civarıüstte attığım b850 düşünürmüsün peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu fiyata x870 varmıydı daha pahalı biliyordum ben