Beyaz Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB CPU soğutucu 1800TL

Hiç tavsiye edeceğim bir fan değil. daha 1 yıl olmadan fanın birtanesi lakır lakır ses çıkarıyor, yalpalıyor. Yedek fan bulmak zor ve pahalı. Türkiye teknik servis ve distribitörü kim bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç tavsiye edeceğim bir fan değil. daha 1 yıl olmadan fanın birtanesi lakır lakır ses çıkarıyor, yalpalıyor. Yedek fan bulmak zor ve pahalı. Türkiye teknik servis ve distribitörü kim bilmiyorum.

Bende siyah modeli var gerçekten çok memnunum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fan olarak sickleflow mu kullanmışlar? Bunun haricinde başka bir sorun var mı?

Fan olarak sickleflow mu kullanmışlar? Bunun haricinde başka bir sorun var mı?
Evet, sickleflow fan. Hatta kasa da aynı marka, Aynı fanları kullanıyor. MasterBox modeli.. Kasa fanlarında bir sorun yok ama soğutucudaki fanın teki langır langır hunharca ses yapıyor. Eski TVler gibi arada vuruyorum düzeliyor felan :) öyle saçma bişey. Garantiye göndermekte çok zor geliyor çünkü ryzen 9 5900x i soğutacak geçici başka fanım yok. He kasadan bir fanı söküp oraya takıp garantiye sadece fanı göndermek, aklıma geldi tabi. ama satıcı firma komple gönderin dediği için zor geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,937
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri