Beyaz ekran kartı tavsiyesi 5070/5070ti

crucify

80+
Reaksiyon skoru
35
Merhaba arkadaşlar,

Kasım indirimlerinden beyaz kasa ve anakart aldım bu sebepten dolayı beyaz bir sistem dizmeye başladım :) ekran kartı olarak bu modelin indirimde olduğunu gördüm sizce bu fiyata alınır mı, ya da 5070ti beklemeli miyim sizce indirimlerden? 5070 TI beyaz modelleri şuan gereksiz pahalı duruyor.

Ben de birkaç ay önce beyaz sistem dizdim fakat beyaz ekran kartları ederinden daha pahalı saçma şekilde. Bu sebeple pny nin 5070ti en üst segment kartını aldım 38 bine. 5070 e göre çok daha f/p olacaktır 5070ti almanız. Şu an doğru düzgün beyaz 5070ti lar 50 bin bandında geziyor. Kasa görüntümü de atayım size 18 bin tl cepte kalıyor böylece. Başka parçalara ayırıp daha üst seviye bileşenlere harcarsınız isterseniz kalan farkı. Zamanla alışıyorsunuz çokta kötü durmuyor bence 😬

20251029_172622.webp

Ben de birkaç ay önce beyaz sistem dizdim fakat beyaz ekran kartları ederinden daha pahalı saçma şekilde. Bu sebeple pny nin 5070ti en üst segment kartını aldım 38 bine. 5070 e göre çok daha f/p olacaktır 5070ti almanız. Şu an doğru düzgün beyaz 5070ti lar 50 bin bandında geziyor. Kasa görüntümü de atayım size 18 bin tl cepte kalıyor böylece. Başka parçalara ayırıp daha üst seviye bileşenlere harcarsınız isterseniz kalan farkı. Zamanla alışıyorsunuz çokta kötü durmuyor bence 😬

Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim tavsiye için :) aşağıdaki modeli buldum şuanda indirimde olan ama o bile 1 ay içerisinde 5-6k aşağısını görmüş. TI için biraz daha bekleyeyim en iyisi

Colorful'un beyaz 5070ti ları arada 40-42 bin seviyelerine iniyor nadiren. Aciliyetiniz yoksa onu takip edebilirsiniz 👍

41 bine şöyle bir 5070 ti opsiyonu da var beyaz olarak ama 2 fanlı, soğutma performans testi, kullanıcı yorumlarnaı ve incelemelerine bakmak lazım eğer kartın boyutunun ufak olması sıkıntı değilse.

41 bine şöyle bir 5070 ti opsiyonu da var beyaz olarak ama 2 fanlı, soğutma performans testi, kullanıcı yorumlarnaı ve incelemelerine bakmak lazım eğer kartın boyutunun ufak olması sıkıntı değilse.

Kasanın önü cam olduğu için soğutmasından tam emin olamıyorum yüzden 3 fanlı arıyorum

MSI MPG Velox 100R White TG ARGB ATX Mid Tower Beyaz Gaming Kasa

Colorful'un beyaz 5070ti ları arada 40-42 bin seviyelerine iniyor nadiren. Aciliyetiniz yoksa onu takip edebilirsiniz 👍

Bir an önce amd den kurtulmak istiyorum ama kasım indirimlerinin bitmesini bekleyebilirim :)

Beyaz değil ama hem fiyatı iyi görünüyor hem de taksit avantajı var, 5070ti bekleyip 5070 indirimlerini de kaçırmaktan korkuyorum :) nasıl sizce alınır mı?

Pny RTX5070 Argb Epıc-X Rgb 12GB Gddr7 192BIT (VCG507012TFXXPB1-O)

Beyaz değil ama hem fiyatı iyi görünüyor hem de taksit avantajı var, 5070ti bekleyip 5070 indirimlerini de kaçırmaktan korkuyorum :) nasıl sizce alınır mı?

Ben bu kartın 5070 ti modelini kullanıyorum. Çok güzel kart. Tepe model zaten. Alabilirsiniz 👍

Bende aynı şekilde beyaz kasa topladım, kart eksik şu an.İndirimde beyaz ekran kartı bekliyorum 5070 ti için.Kasım indirimlerinde buluruz düşüncesi var

Hocam bugün aldığınız kart gaming gecesinde indirime girdi 😅 takip edin isterseniz daha uygun fiyata gelebilir. Diğerini iade edersiniz olmadı 👍

Merhaba arkadaşlar,

Kasım indirimlerinden beyaz kasa ve anakart aldım bu sebepten dolayı beyaz bir sistem dizmeye başladım :) ekran kartı olarak bu modelin indirimde olduğunu gördüm sizce bu fiyata alınır mı, ya da 5070ti beklemeli miyim sizce indirimlerden? 5070 TI beyaz modelleri şuan gereksiz pahalı duruyor.

5070 beyazlarıda çok gereksiz o fiyata siyah 9070xt var o yandan bakarsak pahalı alıcaksanız 5070ti alın

5070 ti da girdi listeye. Siz takip edin bugün gaming gecesini kesin. 38 bine falan düşerse kaçırmayın 😬

Geri