Beyaz temalı bir sistem toplamak istiyorum o yüzden kasada beyaz olsun istiyorum istediğiniz kasayı önerebilirsiniz mümkünse 700tlyi aşmasın psusu varsa şimdilik
Rush Savage RCA505 Atx Full Tower Bilgisayar Kasası düşünüyorum
Beyaz temalı bir sistem toplamak istiyorum o yüzden kasada beyaz olsun istiyorum istediğiniz kasayı önerebilirsiniz mümkünse 700tlyi aşmasın psusu varsa şimdilik
ya ben bunu kasa alırken niye görmedim ya![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Corsair 275R Airflow Beyaz CC-9011182-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) Sadece Kasa İse Bunu Öneririm <3Beyaz temalı bir sistem toplamak istiyorum o yüzden kasada beyaz olsun istiyorum istediğiniz kasayı önerebilirsiniz mümkünse 700tlyi aşmasın psusu varsa şimdilik