asuramerlin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 174
5 6 aya beyaz kasaya geçmeyi düşünüyorum sigara içtiğiniz için mi sarardı önerir misinizKasamda bazı yerlerde sararmalar mevcut nasıl geçer asperox sürsem geçer mi (siyah cizgiyle çizdigim yerler)
Beyaz kasa temizliği ile uğraşılmaz kral siyah iyidir.5 6 aya beyaz kasaya geçmeyi düşünüyorum sigara içtiğiniz için mi sarardı
İncehesap gecesinde indirime giren segotep beyaz onu almayı düşünüyorum (PSU için) en kotu psuyu şimdiki kasaya koyar beyaz kasayı satarımBeyaz kasa temizliği ile uğraşılmaz kral siyah iyidir.
Hocam aslında çok güzel duruyor ama temizlik açısından sürekli yapılması lazım5 6 aya beyaz kasaya geçmeyi düşünüyorum sigara içtiğiniz için mi sarardı önerir misiniz
Bazen çok fazla değil ayda 1 2 kereSigara falan mı içiliyor evde?
Evde sigara kullanan kimse yok beyaz alınır mıHocam aslında çok güzel duruyor ama temizlik açısından sürekli yapılması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bazen çok fazla değil ayda 1 2 kere
Ayrıca sararan yer camın içindeki plastik yer ora nasıl sarardın hiç anlamadım temizlenmiyor
Hocam aslında çok güzel duruyor ama temizlik açısından sürekli yapılması lazım
Bazen çok fazla değil ayda 1 2 kere
Ayrıca sararan yer camın içindeki plastik yer ora nasıl sarardın hiç anlamadım temizlenmiyor
Ben 2 yıldır falan beyaz kasa kullanıyorum herhangi bir sararma yok. Muhtemelen sigara, çöl tozu gibi şeylerden dolayı oluyor.Evde sigara kullanan kimse yok beyaz alınır mı
Sıcaklıktan da sararıyor ya benim gpu-anakart rgb kabloları da sapsarı olduSigara falan mı içiliyor evde?
Eğer sıcaklıktan sarardıysa geçmez ama sigara vs gibi şeylerdense izopropil alkol-tiner geçirirKasamda bazı yerlerde sararmalar mevcut nasıl geçer asperox sürsem geçer mi (siyah cizgiyle çizdigim yerler)
Bende çok içen biri değilim 1 1.5 yılın ardından bu hale geldi evime çok toz geliyor ondan da olabilirEvde sigara kullanan kimse yok beyaz alınır mı
Toz çok fazla geliyor ondan olabilirBen 2 yıldır falan beyaz kasa kullanıyorum herhangi bir sararma yok. Muhtemelen sigara, çöl tozu gibi şeylerden dolayı oluyor.
Hocam bunun temizleneceğini düşünmüyorum sararan yerler cama yapıştırılmış yerlerSıcaklıktan da sararıyor ya benim gpu-anakart rgb kabloları da sapsarı oldu
Eğer sıcaklıktan sarardıysa geçmez ama sigara vs gibi şeylerdense izopropil alkol-tiner geçirir
Isıya dayanıklı spray boyayla geç üstünden elektronik aksan yok zaten kasadaBende çok içen biri değilim 1 1.5 yılın ardından bu hale geldi evime çok toz geliyor ondan da olabilir
Toz çok fazla geliyor ondan olabilir
Hocam bunun temizleneceğini düşünmüyorum sararan yerler cama yapıştırılmış yerler
Teşekkürler hocam tavsiye içinIsıya dayanıklı spray boyayla geç üstünden elektronik aksan yok zaten kasada
Sigara veya farklı durumlarda böyle sararma oluyor solüsyonlu su ile temizleyebilirsin. Sistemi komple söküp o şekilde temizlemen daha iyi olurKasamda bazı yerlerde sararmalar mevcut nasıl geçer asperox sürsem geçer mi (siyah cizgiyle çizdigim yerler)