Yardım Beyaz kasa VS Siyah kasa

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Arkadaşlar alt tarafa iki ayrı foto bıraktım. Bir tanesi Lianli beyaz kasa , diğeri ise Asus rog siyah kasa. İkisinden birini seçip ona göre bir sistem toplayacam.

Öncelikle belirteyim , gönlüm lian li kasa ile beyaz bir sistem toplamaktan yana , çünkü gözüme daha estetik geliyor. Fakat bu seçeneği seçersem her parçayı beyaz kullanamayacağım.

Mesela ekran kartı olarak şuan siyah renk 4070 Tİ kullanıyorum ve bu parçayı yeni sisteme taşıyacağım. Eğer beyaz kasa toplarsam siyah ekran kartı kötü durur gibime geliyor.

Ram olarak da XPG marka beyaz ram'ler mevcut fakat marka olarak güven vermiyor. G-SKİLL markasından ram almayı düşünüyorum. Bu ram'ler de maalesef siyah.

Kısacası bazı parçalar siyah kalacak yeni sistemde. Sizce ne yapmalıyım ?

Ekler

• 2.png
    2.png
    815 KB · Hit: 78
  • 1.png
    1.png
    821.8 KB · Hit: 66
Hocam ASUS'un o kasası çok pahalıydı yanlışş hatırlamıyorsam. Bence Lian Li daha iyi duruyor.

Hocam ASUS'un o kasası çok pahalıydı yanlışş hatırlamıyorsam. Bence Lian Li daha iyi duruyor.
Fiyat önemli değil hocam. Ben de lianli kasa ile beyaz toplamak istiyorum lakin dediğim gibi her parçayı beyaz yapamıyorum. Ekran kartım siyah mesela. Yeni sisteme direkt takacam bunu. Kötü durur mu onu bilemedim.

O asus kasanın fiyatını geçtim 20 kilo boş hali eşek ölüsü gibi hiç gerek yok, beyaz yapıp kartı kendin sprey boya ile boyayabilirsin veya üstüne biraz nakit verip beyaz satan birinden takas ile alabilirsin seçenekler var.

Hocam bence çok kötü durmaz ya. Benimde siyah istemim var fakat sıvı soğutucum beyaz ve güzel duruyor bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Arkadaşlar alt tarafa iki ayrı foto bıraktım. Bir tanesi Lianli beyaz kasa , diğeri ise Asus rog siyah kasa. İkisinden birini seçip ona göre bir sistem toplayacam.

Öncelikle belirteyim , gönlüm lian li kasa ile beyaz bir sistem toplamaktan yana , çünkü gözüme daha estetik geliyor. Fakat bu seçeneği seçersem her parçayı beyaz kullanamayacağım.

Mesela ekran kartı olarak şuan siyah renk 4070 Tİ kullanıyorum ve bu parçayı yeni sisteme taşıyacağım. Eğer beyaz kasa toplarsam siyah ekran kartı kötü durur gibime geliyor.

Ram olarak da XPG marka beyaz ram'ler mevcut fakat marka olarak güven vermiyor. G-SKİLL markasından ram almayı düşünüyorum. Bu ram'ler de maalesef siyah.

Kısacası bazı parçalar siyah kalacak yeni sistemde. Sizce ne yapmalıyım ?

kasayı sıvı sogutmayı siyah yap h.o

• Beğen
Hocam sadece konu detayında belirtmiş olduğum o iki kasadan biriyle sistem toplayacam. Bu açıdan fikrinizi merak ediyorum.
türkiyede beyaz ekran kartı bulmak çok zor o yüzden tek terchiniz siyah

• Muhteşem
Hocam kasam beyaz, içindekiler siyah, sırıtmıyor. Kötü durmaz diye düşünüyorum. Asus olan kasa rog hyperion çok hantal bir kasa görsel olarak pek de iyi olduğunu söylenemez. Lian lı kasayı alırsanız ekran kartınız siyah bile olsa beyaz rgb ayarlarsınız çok sırıtmaz.

• Muhteşem
Geri