üstekini satıp beyaza anakartmı alsam diyorumhocam beyaz kasaya beyaz anakart yakışır siyah koyunca aşırı sırıtıyor, daha önce denendi onaylandı.
ama siyah dizeceksen üstteki kesinlikle alınır.
SİYAH-TURUNCU temalı bir kasa olsa sırıtmazda bu kasada sırıtır anakart beyaz turuncu olsa tatlı bir dokunuş olurda böyle sırıtırBeyaz kasaya 2 anakarttan hangisi yakışır
asrock b650 livemixer
Alıntıyı görüntüle
Gigabyte B850 AORUS ELITE WIFI7 ICE
Alıntıyı görüntüle
kasa
Alıntıyı görüntüle
birde atx anakart bakBeyaz kasaya 2 anakarttan hangisi yakışır
asrock b650 livemixer
Alıntıyı görüntüle
Gigabyte B850 AORUS ELITE WIFI7 ICE
Alıntıyı görüntüle
kasa
Alıntıyı görüntüle
anakart bu yanlış atmışımSİYAH-TURUNCU temalı bir kasa olsa sırıtmazda bu kasada sırıtır anakart beyaz turuncu olsa tatlı bir dokunuş olurda böyle sırıtır
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde atx anakart bak
Satın aldıysan satmakla uğraşma bence, ilk defa alıyorsan diye dedim yine de kullanılır iyi kötü.üstekini satıp beyaza anakartmı alsam diyorum
yani bu daha güzel gider satmakla uğraşırım dersen değiştiranakart bu yanlış atmışım
Alıntıyı görüntüle
Satın aldıysan satmakla uğraşma bence, ilk defa alıyorsan diye dedim yine de kullanılır iyi kötü.
satılır rağat giderde üste koymak lazımyani bu daha güzel gider satmakla uğraşırım dersen değiştir
aslında abartılı bir sırıtma yok 3 fan bir beyaz ekran kartı al olur bence live mikser ekran kartı varsa oda olursatılır rağat giderde üste baya koymak lazım üstüne
ortalama bu şekilde durur
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bir tane nalburdan turuncu sprey boya boya anakartı bebek gibi olur yada beyaz (YTD)satılır rağat giderde üste koymak lazım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı beyaz olunca bi nebze kurtarıyor bence.satılır rağat giderde üste koymak lazım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle