Bütçe sorunum yok. Genel olarak fps oynuyorum yani PUBG, valorant, cs . Bazen tft,lol v.s v.s BEYAZ SİSTEM DİZDİM MASAMDA BEYAZ klavyemde beyaz olsun istiyorum. Bana klavye önerir misiniz? Hot swap olması şart birde sessiz olsun ailemle yaşıyorum
Bende araştırıyorumda bakalım bulabilirsem inşBende beyaz klavye arayışındayım bunu düşünüyorum hocam ben
Hocam tam beyaz olarak piyasa en iyi bu gibiBende araştırıyorumda bakalım bulabilirsem inş![]()
Tam beyaz olmayıp kasası beyaz olsun kay caps bulunur heralde bir yerdenHocam tam beyaz olarak piyasa en iyi bu gibi
birde bu var ama stok yok bunda ne zaman gelir bilemiyorum bende. Ben bu 2sinden birisini alacağım![]()
YUNZII B75 Wired Gasket Mechanical Keyboard
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
AULA model klavyeler var F75 zamanla gecikme sorunu oluyormuşTam beyaz olmayıp kasası beyaz olsun kay caps bulunur heralde bir yerden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam beyaz olmayıp kasası beyaz olsun kay caps bulunur heralde bir yerden
Wraith in w75 mi öyle birşeyi vardı onu övüyolardıAULA model klavyeler var F75 zamanla gecikme sorunu oluyormuş
siyahı var klavye güzel iyzico indirimiyle uyguna geliyor fakat araştırıp alWraith in w75 mi öyle birşeyi vardı onu övüyolardı
Hangisini diyorsun hocamsiyahı var klavye güzel iyzico indirimiyle uyguna geliyor fakat araştırıp al
Hangisini diyorsun hocam
Aynen bu güzel diyolarbunu diyor sanırım![]()
Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Plakası mavi olmasaymış keşkeAynen bu güzel diyolar