Beyaz mAtx f/p kasa önerisi

ggbibdsbkdh

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
694
merhaba şu anki kasam kara kutu gibi ve çalışır tek bir soğutucu aksamı, fanı yok. sadece ekran kartının fanlarıyla ve işlemci fanıyla dönüyor. düzgün bi kasa önerir misiniz f/p olur kampanyada olur ahım şahım bir şeyr gerek yok soğutsun yeter.
ana kartım a520m k v2 pro hd mATX
ekran kartı rx6800(3 fanlı o yüzden geniş olmalı sanırım)

merhaba şu anki kasam kara kutu gibi ve çalışır tek bir soğutucu aksamı, fanı yok. sadece ekran kartının fanlarıyla ve işlemci fanıyla dönüyor. düzgün bi kasa önerir misiniz f/p olur kampanyada olur ahım şahım bir şeyr gerek yok soğutsun yeter.
Bütçe?

hocam kaçırma diyeceğiniz bir şey varsa önerin yeter bütçe düşünmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu benim parçalarıma uyumlu mu acaba bilmediğimden soruyorum e-atx ile mAtx aynı şey mi?

hocam kaçırma diyeceğiniz bir şey varsa önerin yeter bütçe düşünmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zoko 360mm destekleyen büyük bir kasa fakat fanları kötü. Corsair'in fanları da kasasının soğutma akışı da iyi olan bir kasa.
teşekkür ederim içinde gelen fan sayısı zokoda 4 corsairde 3 fakat akışı daha iyi mi diyorsunuz

teşekkür ederim içinde gelen fan sayısı zokoda 4 corsairde 3 fakat akışı daha iyi mi diyorsunuz
Evet. Egzoz fan alacaksanız da önerim budur:

buna bakabilirsin indirimde bende almayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,075
Üyeler
192,162
Son üye
beratozdlk
Geri