Hocam oyun için mi kullanmayı düşünüyorsunuz? Aradığınız boyut nedir?Beyaz mekanik oyuncu klavyesi arıyorum bütçe 8 9 k
Oyun için boyut farketmez Snap tap özelliği olursa iyi olurHocam oyun için mi kullanmayı düşünüyorsunuz? Aradığınız boyut nedir?
Hocam oyun için alıyorsanız mekanik yerine manyetik switchli almanız çok daha mantıklı olur. Bir kaç tane öneri yapayım bak istersenOyun için boyut farketmez Snap tap özelliği olursa iyi olur
Hocam oyun için alıyorsanız mekanik yerine manyetik switchli almanız çok daha mantıklı olur. Bir kaç tane öneri yapayım bak istersen
%75 önerilerim:
![]()
Sikakeyb Castle HM80 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Dünyanın en hızlı pcb'sine sahip klavyelerden birisi ve dünyanın en hızlı klavyelerinden bir tanesi dış görünüşünü çok beğenmeyebilirsin fakat keycaps alarak halledebilirsin.
![]()
ATK RS7 V2 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu klavyede malzeme kalitesi olsun, switch sesleri olsun gerçekten çok başarılı ve performanslı bir ürün beyaz olarak önerebiliceğim güzel klavyedir bende kullanıyorum memnunum.
%60-68 önerilerim:
![]()
KBDfans Tofu60 HE Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Ürün kullanıma hazır şekilde: *Tofu60 Redux Klavye Kasası,*Tofix PCB,*Beyaz modelde PBTfans BOW Tuş Takımı; Siyah modelde PBTfans WOB Tuş takımı,*Mount Tai HE GT Switchler,*Sert Klavye Taşıma Çantası ile birlikte gelmektedir. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30...wraithesports.com
Bu klavyenin her detayı mükemmel, bütçe çıkar mı bilmiyorum ama aşırı performanslı ve aşırı kaliteli bir klavye kesinlikle öneririm.
![]()
Sikakeyb Castle HM66 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Benim de kullandığım güzel klavyelerden bir tanesi gerçekten çok hızlı bir klavye keycapslerini aldırış etme beyaz keycaps alarak hallolur hocam
Benim önerilerim bunlar ben bunların hepsini kullandım sormak isteidklerini sorabilirsin
Bende kullanıyorum hocam güzel klavyedir alın geçin yani kefilim bu klavyeye
Hocam hangi rengi var sizde ve 9k ya gerçekten değer mi sizce daha iyi alternatifleri var mıBende kullanıyorum hocam güzel klavyedir alın geçin yani kefilim bu klavyeye
manyetik olur dersen atk rs7 v2 önerebilirim bende v1 var çok güzelBeyaz mekanik oyuncu klavyesi arıyorum bütçe 8 9 k
Hocam bence uzun ömürlük bir kere alınmaya değer bir klavye bende beyaz modeli var ben çok memnunum. Alternatif olarak Hm80 öneririm kesinlikle.Hocam hangi rengi var sizde ve 9k ya gerçekten değer mi sizce daha iyi alternatifleri var mı
Şeffaf olan rs7 miHocam bence uzun ömürlük bir kere alınmaya değer bir klavye bende beyaz modeli var ben çok memnunum. Alternatif olarak Hm80 öneririm kesinlikle.
Şeffaf olan rs7 mi
Ne gibi farkları var şahsen rs7 nin tipini daha çok beğendim hm80 biraz retro gibi![]()
ATK RS7 V2 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Şeffaf olan, benim de kullandığım.
![]()
Sikakeyb Castle HM80 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Önerdiğim Hm80