BEYAZ MEKANİK KLAVYE TAVSİYE

Ne gibi farkları var şahsen rs7 nin tipini daha çok beğendim hm80 biraz retro gibi
Sıkakeyb dünyanın en hızlı pcbsini üreten markalardan bir tanesi ürettikleri klavyeler genelde dünyanın top en hızlı listelerinin başında oluyorlar.

Rs7'de aynı şekilde en hızlı klavyeler arasında, basım hissiyatı daha iyi, biraz daha premium hissettiriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıkakeyb dünyanın en hızlı pcbsini üreten markalardan bir tanesi ürettikleri klavyeler genelde dünyanın top en hızlı listelerinin başında oluyorlar.

Rs7'de aynı şekilde en hızlı klavyeler arasında, basım hissiyatı daha iyi, biraz daha premium hissettiriyor.
Ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsanız
Rs7 8,729.03 TL
Hm80 8,244.03 TL' ye iniyor.

Ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsanız
Rs7 8,729.03 TL
Hm80 8,244.03 TL' ye iniyor.
Hm80 in sesi daha çok hoşuma gitti fakat rs7 nin tasarımı daha güzel geldi çok arada kaldım

Setup full beyaz olduğu için hm 80 çok yakışır mı rmin olamadım

Hm80 in sesi daha çok hoşuma gitti fakat rs7 nin tasarımı daha güzel geldi çok arada kaldım

Hm80'e bunu alarak beyaz yapabilirsiniz aslında

Hm80'e bunu alarak beyaz yapabilirsiniz aslında
Hm80 almaya karar verdim hocam çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

Orjinal haliyle kullanıcam bi süre belki daha çok hoşuma gider zamanla

Orjinal haliyle kullanıcam bi süre belki daha çok hoşuma gider zamanla
Rica ederim hocam ne demek şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın. Kuponu kullanın 300liraya yakın indirim yapıyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,415
Üyeler
189,834
Son üye
egea12345
Geri