- Reaksiyon skoru
- 74
beyaz renk mouse mi alsam siyah renk mouse mi alsam veya pembe mi ?
bende superlıght 2 alıcam knk ama siyah mı alsam beyaz mı veya pembe mi ?2 senedir superlıght kullanıyorum hocam hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sararma,kararma vs. hiç olmadı.
Siyah satın alma satmakta daha favori siz bilirsiniz tavsiye ederim.bende superlıght 2 alıcam knk ama siyah mı alsam beyaz mı veya pembe mi ?
Pembe hoş geldi banaArkadaşlar hangi renk daha iyi gider ? hangisi daha hoş geliyor göze.
çok kararsızım yavPembe hoş geldi bana![]()
g305 kulaıyorum 1 senedir herhaangi bir sarama olmadıbeyaz renk mouse mi alsam siyah renk mouse mi alsam veya pembe mi ?
sence hangi iyi knk pembe ve beyaz hoşuma gidiyor + siyahda güzel gibig305 kulaıyorum 1 senedir herhaangi bir sarama olmadı
pembede iyi gibi geldi ya bilmiyomBeyaz ve Siyah bence
kanki hangisini sevdiysen onu al başkasına sorma ben bu zamana kadar sordum hiç menun olmadım artık soruyorum en son kendi istediğimi yapıyorum bence beyaz al amasence hangi iyi knk pembe ve beyaz hoşuma gidiyor + siyahda güzel gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pembede iyi gibi geldi ya bilmiyom![]()
öyle yapcam knk kendi istediğimi alıcamkanki hangisini sevdiysen onu al başkasına sorma ben bu zamana kadar sordum hiç menun olmadım artık soruyorum en son kendi istediğimi yapıyorum bence beyaz al ama