Fiyatta problemin yoksa eğer zowie ec-1... var ben ec1-a almıştım. Beyaz gayet memnunum zaten performansına dicek birşeyim söz konusu değil. Tavsiye ederimDostlar odamdaki her şey siyah-lacivert renklerinde bu yüzden ekipmanlarımın beyaz olmasını istiyorum. Bildiğiniz bol RGB'li beyaz mouseleri yazar mısınız?
Aman uzak durun, G203 beyaz olanını tercih ediniz.
G203 veya 102 ama ligthsync modelini seçinDostlar odamdaki her şey siyah-lacivert renklerinde bu yüzden ekipmanlarımın beyaz olmasını istiyorum. Bildiğiniz bol RGB'li beyaz mouseleri yazar mısınız?
Logitech g102 lightsync beyaz model
önerin için teşekkür ederim logitech alırsam g203 modelini almayı planlıyorumLogitech g102 lightsync beyaz model
teşekkür ederimFiyatta problemin yoksa eğer zowie ec-1... var ben ec1-a almıştım. Beyaz gayet memnunum zaten performansına dicek birşeyim söz konusu değil. Tavsiye ederim
odamdaki her şey siyah masamda dikkat çekmesi için beyaz ekipmanlar istiyorum ayrıca ışığı daha güzel yansıtıyorlarhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_logıtech-g-g203-lightsync-oyuncu-mouse-beyaz-1212550.html?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAiAxKv_BRBdEiwAyd40N206CBhzpkU7nzKjseNajCfwRoRAiAe1bJKJtRm8Xj8kjU3yT5VvAhoCEtsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
bende siyahı var gayet memnunum bide meraktan soruyorum neden beyaz ki
Bu arada g203 ile g102 aynıönerin için teşekkür ederim logitech alırsam g203 modelini almayı planlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim
odamdaki her şey siyah masamda dikkat çekmesi için beyaz ekipmanlar istiyorum ayrıca ışığı daha güzel yansıtıyorlar
Adları bazı yerlerden yere farklı geçer siz g203 aldığınızda aslında g102 almış olucaksınızDostlar odamdaki her şey siyah-lacivert renklerinde bu yüzden ekipmanlarımın beyaz olmasını istiyorum. Bildiğiniz bol RGB'li beyaz mouseleri yazar mısınız?