Neler Yeni

Beyaz setup kurmanın dezavantajları neler ?

medusa1

80+
Sadece kasa ve içindeki bileşenleri kastediyorum arkadaşlar. Komple beyaz bir kasa dizme düşüncem var fakat bazı durumlar aklımı kurcalıyor. Şuan ekran kartı hariç beyaz bir pc toplayıp en son ekran kartını alacam fakat ekran kartını alacağım zaman beyaz modeli siyahına göre milyarlarca pahalıdan çıkarsa diye korkuyorum. Ama mesela siyah sistem toplarsam eğer ister beyaz ekran kartı isterse de siyah ekran kartı farketmeksizin hangisi ucuzsa onu alırım. Siz ne düşünüyorsunuz ? Bu topa girsem mi acaba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa İhsan Albayrak
Sadece para? :cautious:

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa İhsan Albayrak
Değer mi sizce
Kişisel bir tercih, performans açısından siyah olmuş yahut beyaz olmuş, mor olmuş, turuncu olmuş bir önem arz etmiyor. İçindeki ürün önemli... Ama 300-500 para veremem, fazlası olmaz gibi kısıtlı bütçe ile alışveriş yapılacaksa tabi ki Mantık açısından mantıklı değil.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Bence boş iş çok paran varsa koymazsa sana o zaman zevke göre değişir yoksa boş yere kasma kendini normal siyah diz gitsin naçizane tavsiyem
Beyazı dizen onu düşünüyor zaten çok fiyat farkını

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
chade
sistemin beyaz haliyle siyah hali arasındaki fiyat farkıyla sistemine iyi bir performans artışı sağlayacak yükseltmeler yapabiliyorsan değmez. atıyorum full beyaz 4070 sistem parasına düz siyah olan ama ekran kartı 4070ti olan bir sistem alınabiliyorsa burada beyaz olanı seçmek saçmalık olur.

hamzasrq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hamza
Sadece kasa ve içindeki bileşenleri kastediyorum arkadaşlar. Komple beyaz bir kasa dizme düşüncem var fakat bazı durumlar aklımı kurcalıyor. Şuan ekran kartı hariç beyaz bir pc toplayıp en son ekran kartını alacam fakat ekran kartını alacağım zaman beyaz modeli siyahına göre milyarlarca pahalıdan çıkarsa diye korkuyorum. Ama mesela siyah sistem toplarsam eğer ister beyaz ekran kartı isterse de siyah ekran kartı farketmeksizin hangisi ucuzsa onu alırım. Siz ne düşünüyorsunuz ? Bu topa girsem mi acaba.
Zamanla toplicaksan uygun fiyatlara toplarsın. Ekipman için bende vardı aşırı toz belli ediyor mouseda sararma oluyor (2k fiyatli mouselarda yapmaz buyuk ihtimalle)

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Birçoğu beğendiğin veya bulduğun diğer renk ürünlerin beyazını bulmakta zorlanabilirsin.
Ekosistem oluşturması daha zor olur ama RGB yazılımlarının birbiriyle uyumlu.
Ürünler sararabilir veya daha hızlı kirlenebilir pislenebilir daha sık temizlik yapman gerekebilir.
Fiyat konusunda biraz farklar oluyor. özellikle anakart olarak beyaz bulamıyorsun ssd ve psuyu da siyah alsan çok göze batmaz bir şekilde gizlersin

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Emirhan
Hocam elbette ki beyazlar daha pahalı oluyor ve bazen güzel beyaz modeller bulunamıyor her parça için geçerli bir durum şöyle örnek vereyim beyaz dizersen 4070 super alabilirsin mesela ama siyah dizersen 4070 ti super alırsın mesela fiyat farkı gerçekten oluyor olmuyor diyemem kesinlikle yine de bu olay da bütçe önemli hocam

Top Bottom