Beyaz setup yapıyorum kasa-fan-Strimer Kablo Önerisi lazım

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,349
Bütçe
9999
Başlıkta da bahsettiğim gibi komple beyaz setup dönüyorum kasa-kasa içi fan ve strimer kablo arıyorum fanlar ve strimer kablo argb olması önemli normal rengi beyaz olsun. Lianli kasa kasa fanı strimer kablo da önerebilirsiniz.

Başlıkta da bahsettiğim gibi komple beyaz setup dönüyorum kasa-kasa içi fan ve strimer kablo arıyorum fanlar ve strimer kablo argb olması önemli normal rengi beyaz olsun. Lianli kasa kasa fanı strimer kablo da önerebilirsiniz.
lian li o11 vision compact alabilirsiniz kasa olarak. lian linin strimer kablosu var ama çok pahalı. marka takıntınız yoksa amazondan falan beyaz sleeved kablo alın geçin. fan olarakda bir önerim yok.

lian li o11 vision compact alabilirsiniz kasa olarak. lian linin strimer kablosu var ama çok pahalı. marka takıntınız yoksa amazondan falan beyaz sleeved kablo alın geçin. fan olarakda bir önerim yok.
hocam vision compact fansız mı geliyor ?

Hahahahhahaha kanka çok güldüm şu mesajına kasa alabildin mi
Aldım dostum lianli 011 vision compact+ 3 adet fanlı kit Beyaz lianli TL wireless reverse fan aldıkça alıyorum hala bu günde klavye mouse koltuk kulaklık vesaire aldım havitten köklüyorum limitleri sonuna kadar 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hahahahhahaha kanka çok güldüm şu mesajına kasa alabildin mi
Baya iyi kasa ve fanlar memnunum

Geri