arkadaslar beyz klavye mouse um var suan tek eksim mousepad tahta masada kullaniyorum varmi onerileriniz mouse ve klavyeyi ustune alcak buyuklukde olursa guzel olur bide sade degilde guzel baskili mousepad ler varsa daha iyi olur
arkadaslar beyz klavye mouse um var suan tek eksim mousepad tahta masada kullaniyorum varmi onerileriniz mouse ve klavyeyi ustune alcak buyuklukde olursa guzel olur bide sade degilde guzel baskili mousepad ler varsa daha iyi olur
Hocam porge vardı sanırsam eğer markayı yanlış soylemediysem ordaki güzel1 500 TL bi masue pad e verilmez hocam
porge-xrades-klassenin modellerine bakabilirsiniz içinden en beğendiğinizi alın 3 markada kalite olarak hemen hemen aynı sayılır
![]()
PORGE 90x40 Mouse Pad Xxl Büyük Gaming Topo Mousepad Gri Beyaz Mouse Mouse Pad - Fiyatı, Yorumları
PORGE 90x40 Mouse Pad Xxl Büyük Gaming Topo Mousepad Gri Beyaz Mouse Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam porge vardı sanırsam eğer markayı yanlış soylemediysem ordaki güzel
porge neo noir replikasi var Alınır mı?![]()
PORGE Pro Gaming Mouse Pad Xxl 90x40 Büyük Beyaz Mause Pad Oyuncu Mouse Ped - Fiyatı, Yorumları
Pro Gaming Mouse Pad Xxl 90x40 Büyük Beyaz mouse Pad Oyuncu Mouse Ped yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
hoşuna gittiyse alınır dokuları aynı diğerleriyle desen farkı varporge neo noir replikasi var Alınır mı?