Neler Yeni

Öneri Beyaz Sistem İçin Anakart Tavsiyeleri

Emin Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emin Can
Arkadaşlar Merhaba, yeni beyaz sistem kuruyorum ryzen 5 9600x düşünüyorum kasam, sıvı soğutucum,ram, psu, hepsi beyaz ama anakartta beyaz için çok farkediyor bu yüzden fikrinize ihtiyacım var ucuz bulduğum anakartı paylaşıyorum bana fikir verebilir misiniz?

Düşündüğüm anakart : https://www.amazon.com.tr/dp/B0CRKRJQ1T?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

Kasa ve Sıvı soğutucu :

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
A''
Arkadaşlar Merhaba, yeni beyaz sistem kuruyorum ryzen 5 9600x düşünüyorum kasam, sıvı soğutucum,ram, psu, hepsi beyaz ama anakartta beyaz için çok farkediyor bu yüzden fikrinize ihtiyacım var ucuz bulduğum anakartı paylaşıyorum bana fikir verebilir misiniz?

Düşündüğüm anakart : https://www.amazon.com.tr/dp/B0CRKRJQ1T?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

Kasa ve Sıvı soğutucu :
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,628793852.html
şunlar iyi duruyor ama 620 olduğu için pek tercih edilmeyebilir
full beyazlara baktım full beyaz almazsan daha iyi anakart bulunabilir

Emin Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emin Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
A''
Bunlar A serisi A serisi düşünmüyorum siyah kart alsam kasada sırıtır mı diye düşünüyorum.
evet 620 chipset tercih edilmiyor genelde. çok da haksız bir karar değil ama başka full beyaz bulamadım

Emin Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emin Can
Anakart yerine yoksa ryzen 7 9700x mi almalıyım tam karar veremedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Suleyman
daha bi hoş gözükebilir tamamen beyaz olmasa tabi sizin zevkinize bağlı eğer kule tipi takacak olsanız zaten o büyükçe bir alan kaplar anakart gözükmezdi bile neredeyse ama sıvı soğutucu bile beyazsa belki sırıtır ama fazla bir fark olmaz beyaza tonla para verip düşük model alınacaksa gereksiz bence kaliteli bir kart arayışına girin

Emin Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emin Can
evet 620 chipset tercih edilmiyor genelde. çok da haksız bir karar değil ama başka full beyaz bulamadım
Baktığım kartlar bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
A''

Optimum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Mustafa

Emin Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emin Can
Bu anakartı öneririm, kablo bağlantıları arka tarafta.

Kasaya uymayabilir bende düşündüm bunu.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Furkan
Ben beyaz sistem için x870-a asus rog aldım bugün geliyor bakalım güç kaynağı arıyorum 1000w civarı bulamıyom beyaz 😂

Gigabyte alacaktım duyumlarıma göre ve araştırmalarıma göre yazılımı iyi değil diyolar rgb yazılım dahil. Hemde asusa göre katman olarak daha kötü diyolar veya diğer kartlara göre. Eğer fp arıyorsan beyaz asrock x870 filan pro rs veya steel legend tercih edebilirsin. Görüntüsü iyi diyosan ve anakart iyi olsun diyosan asus rog x870-a alabilirsin para önemsiz diyorsan

İlla x870 almanada gerek yok söylediklerimin b seriside var b850 yede bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,762
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom