Neler Yeni

Öneri Beyaz Sistem İçin Anakart Tavsiyeleri

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Arkadaşlar Merhaba, yeni beyaz sistem kuruyorum ryzen 5 9600x düşünüyorum kasam, sıvı soğutucum,ram, psu, hepsi beyaz ama anakartta beyaz için çok farkediyor bu yüzden fikrinize ihtiyacım var ucuz bulduğum anakartı paylaşıyorum bana fikir verebilir misiniz?

Düşündüğüm anakart : https://www.amazon.com.tr/dp/B0CRKRJQ1T?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

Kasa ve Sıvı soğutucu :
Geç teslimat dışında gayet iyi bir ürün düşünmeden alınabilir ama fazla bekleyemem dersen Asrock X870 Steel Legend veya X870 Pro Rs bakılabilir.

Emin Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emin Can
Ben beyaz sistem için x870-a asus rog aldım bugün geliyor bakalım güç kaynağı arıyorum 1000w civarı bulamıyom beyaz 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gigabyte alacaktım duyumlarıma göre ve araştırmalarıma göre yazılımı iyi değil diyolar rgb yazılım dahil. Hemde asusa göre katman olarak daha kötü diyolar veya diğer kartlara göre. Eğer fp arıyorsan beyaz asrock x870 filan pro rs veya steel legend tercih edebilirsin. Görüntüsü iyi diyosan ve anakart iyi olsun diyosan asus rog x870-a alabilirsin para önemsiz diyorsan

İlla x870 almanada gerek yok söylediklerimin b seriside var b850 yede bakabilirsin
Dün B650 aldım bugün elime ulaşır büyük ihtimalle işimi görür diye düşünüyorum iade edip b850 mi yapayım yoksa :)

Geç teslimat dışında gayet iyi bir ürün düşünmeden alınabilir ama fazla bekleyemem dersen Asrock X870 Steel Legend veya X870 Pro Rs bakılabilir.
Çok kararsız bir durumdayım B650 iade edip bunları mı alsam diye düşünüyorum.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Dün B650 aldım bugün elime ulaşır büyük ihtimalle işimi görür diye düşünüyorum iade edip b850 mi yapayım yoksa :)

B650 kötü değil ama beklerseniz beyaz sistem için kesinlikle Gigabyte Ice modelini tavsiye ederim eğer beklemeden yine almak isterseniz asrock x870 ler baya dolu modeller msı godlike gibi üst seviye anakartlar ile yarışıyor faz dağılımı ve ısı değerli olarak çok iyi konumdalar

Emin Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emin Can

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hüseyin Mert Görgel

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Furkan

Beyaz sistemde ben gigabyte alacaktım. Reddittte gezdim ve burda da baya gezdim yazılım sorunları var dediler. Rgbleri ayarlıyormışsun bilgisyaar baştan başlayınca eski haline dönüyormuş filan birde anakart katmanı 6 katmanlı gigabyte olanlar diğer markaların çoğu 8 o yüzden alacaksan güncel bir b850 asrock steel legend veya pro rs veya asus rog alabilrisin önerim bu şekilde. Ben x870 asus rog -a aldım bugün ulaşacak elime inşallah

Beyaz sistemde ben gigabyte alacaktım. Reddittte gezdim ve burda da baya gezdim yazılım sorunları var dediler. Rgbleri ayarlıyormışsun bilgisyaar baştan başlayınca eski haline dönüyormuş filan birde anakart katmanı 6 katmanlı gigabyte olanlar diğer markaların çoğu 8 o yüzden alacaksan güncel bir b850 asrock steel legend veya pro rs veya asus rog alabilrisin önerim bu şekilde. Ben x870 asus rog -a aldım bugün ulaşacak elime inşallah

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
TAHA KOÇAK
Ben de full beyaz bir sistem topluyorum, inanın psunun beyaz olması için hiç uğraşmadım çünkü psu'da bence kalite beyaz olmasından önemli. Strimer Wireless tarzı ürünlerle görüntümü istediğim hale getirebilirim.

Emin Can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emin Can
Ben de full beyaz bir sistem topluyorum, inanın psunun beyaz olması için hiç uğraşmadım çünkü psu'da bence kalite beyaz olmasından önemli. Strimer Wireless tarzı ürünlerle görüntümü istediğim hale getirebilirim.
Benimde sadece anakart beyaz değil artık :)

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Ali
Bende beyaz Gskill Ripjaws M5 Ram, Thermalright sıvı soğutma filan aldım. Ama anakart fiyatlarını görünce sistemi siyah beyaz kurmaya yöneldim.

Kabloları beyaz sipariş geçtim. Daha takmadım. Ekran kartı Powercolor 7700XT beyaz yada Sapphire 7700XT Pure alacağım. Böylesi daha az maliyetli göze de güzel hitap edecek diye düşünüyorum.

MM Psu Uzatma Kablo Set Beyaz Sleeved 1.199 TL yerine 939,90 TL

Ekler

• IMG_20250122_152812841.jpg
    IMG_20250122_152812841.jpg
    2.1 MB · Hit: 6

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
TAHA KOÇAK
Benimde sadece anakart beyaz değil artık :)
Benim de sadece psu farklı siyah

Bende beyaz Gskill Ripjaws M5 Ram, Thermalright sıvı soğutma filan aldım. Ama anakart fiyatlarını görünce sistemi siyah beyaz kurmaya yöneldim.

Kabloları beyaz sipariş geçtim. Daha takmadım. Ekran kartı Powercolor 7700XT beyaz yada Sapphire 7700XT Pure alacağım. Böylesi daha az maliyetli göze de güzel hitap edecek diye düşünüyorum.

MM Psu Uzatma Kablo Set Beyaz Sleeved 1.199 TL yerine 939,90 TL
Şu fanlardan bulabilsem keşke yok sıfır, olsa 140mm alacağım 4 adet

Top Bottom