- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablo konusunda yardımcı olabilir misin rica etsemBütçesi varsa beyaz toplayabilir, niye performansa çok taktın anlamadım
Kablo konusunda yardımcı olabilir misin rica etsemBütçesi varsa beyaz toplayabilir, niye performansa çok taktın anlamadım
Çok garip bir cümle oldu bu dediğin. Ona göre sistemin estetik görüntüsü daha önemli. Performans aynı kalacaksa, fiyatı biraz yüksek olacaksa neden beyaz tercih etmesin ki? Bütçesi var sonuçta.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana göre performans daha önemli onun için
80 kya 7500 f bilemedimÇok garip bir cümle oldu bu dediğin. Ona göre sistemin estetik görüntüsü daha önemli. Performans aynı kalacaksa, fiyatı biraz yüksek olacaksa neden beyaz tercih etmesin ki? Bütçesi var sonuçta.
2k da hikayeli oyunlar oynacağım genelde o yüzden cpu ya fazla yük binmiyor80 kya 7500 f bilemedim
PSU'dan beyaz çıkanlardan alabilirsin ya da uzatma bakabilirsin beyaz.Kablo konusunda yardımcı olabilir misin rica etsem
değişiriz onu şimdi parça bakın beyaz80 kya 7500 f bilemedim
Bildiğin bir ürünün linkini vs atabilir misin ya da dediğin kablolar arkada kalıyorsa sorun yok önde siyah kablo varsa onları değiştirsem yeterPSU'dan beyaz çıkanlardan alabilirsin ya da uzatma bakabilirsin beyaz.
Bir bakınayım dedim de uzatmalar kalmamış herhalde tr piyasasında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
değişiriz onu şimdi parça bakın beyaz
Bildiğin bir ürünün linkini vs atabilir misin
Lianli strimer RGB beyaz kablolar var onlarda olabilir gaming gecesinde indirime giriyor![]()
Normalde bu markanın vardı bayadır ama gümrük durumlarından çekildi herhalde, ya bunun gibi uzatma kablosu bakacaksın, ya da psu kabloları dahil beyaz olan psu bakacaksınli
Beyaz PSU alsam tüm sorun çözülür mü![]()
Normalde bu markanın vardı bayadır ama gümrük durumlarından çekildi herhalde, ya bunun gibi uzatma kablosu bakacaksın, ya da psu kabloları dahil beyaz olan psu bakacaksın.
Link var mıLianli strimer RGB beyaz kablolar var onlarda olabilir gaming gecesinde indirime giriyor
5 dkBeyaz PSU alsam tüm sorun çözülür mü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link var mı
onlar bütçeyi çok zorlar ya, bence psu araması daha mantıklı da psu da bulabilecek miyiz o fiyata malumLianli strimer RGB beyaz kablolar var onlarda olabilir gaming gecesinde indirime giriyor
4 k sadece anakart kablosuonlar bütçeyi çok zorlar ya, bence psu araması daha mantıklı da psu da bulabilecek miyiz o fiyata malum
onlar bütçeyi çok zorlar ya, bence psu araması daha mantıklı da psu da bulabilecek miyiz o fiyata malum