İşlemci aldım arızalı çıktı sürekli mavi ekran veriyordu intelle konuştum test yaptık beraber ürünün arızalı olduğunu söylediler yenisini göndericeklerdi fakat tray işlemci olduğundan aldığım yerin değişmesini söylediler. Blenderdan build alınca kapanıyor başka bilgisayara taktım yine aynı hata. Sinerjiye gönderdim arıza yok dediler geri yolladılar. Trendyoldan kutlu şekilde aynı işlemciden aldım hiç sorum olmadan kullanıyorum. Eskisini sakladım. THH ye başvurdum daha sonuç bekliyorum.Ne oldu ki dönünce kontrol ederim anca
Hığ anladım anakart pek arızalancak bi parça değil henüz parçalarım tam değil. Ramler gelmedi psu ve kasa almadım dahaİşlemci aldım arızalı çıktı sürekli mavi ekran veriyordu intelle konuştum test yaptık beraber ürünün arızalı olduğunu söylediler yenisini göndericeklerdi fakat tray işlemci olduğundan aldığım yerin değişmesini söylediler. Blenderdan build alınca kapanıyor başka bilgisayara taktım yine aynı hata. Sinerjiye gönderdim arıza yok dediler geri yolladılar. Trendyoldan kutlu şekilde aynı işlemciden aldım hiç sorum olmadan kullanıyorum. Eskisini sakladım. THH ye başvurdum daha sonuç bekliyorum.
Sen bi aç bak kutusu sıfır mı daha önce açılmış kı falanHığ anladım anakart pek arızalancak bi parça değil henüz parçalarım tam değil. Ramler gelmedi psu ve kasa almadım daha
Aynı psunun 1050w modeli de gayet uygun onu tercih etmeni öneririm.Merhaba Arkadaşlar.
Geçen post atmıştım 2 ay filan oldu sanırım beyaz sistem toplucaktım diye.
Aldıklarım.
Anakart : MSI X670E Gaming Plus WiFi 7800mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 ATX Anakart (9500TL) Sinerji ALINDI
İşlemci : AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (Turbo 5.0GHz) 8 Core 16 Threads 96MB Cache AM5 İşlemci - Tray (12500TL) Amazon ALINDI
Ram : TEAMGROUP T-Force Delta RGB DDR5 Ram 32GB (2x16GB) 6000MHz PC5-48000 CL30 Intel XMP 3.0 ve AMD Expo Uyumlu Masaüstü Bellek Modülü Ram Beyaz (4850TL) Amazon ALINDI
Kasa : NZXT H9 Flow GAMİNG GECESİNDE BEKLİYORUM.
Ekran Kartı : 4070 Süper Beyaz olanı
Sıvı soğutucu : MSI MAG CORELIQUID E360 WHITE 360 MM ARGB FAN SIVI ISLEMCI SOGUTUCUSU (5200TL) ALINDI
Psu : NERMAX Revolution D.F. X 850W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT850EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili 4600TL ALINCAK
Zevk olarak.
Fan : Lian Li UNI FAN TL-LCD 3x120mm Beyaz Kasa Fanı (Gamin gecesinde 5100Tl alacağım)
4070 Süper ile 850 yetmez mi toplam kaç w olur kiAynı psunun 1050w modeli de gayet uygun onu tercih etmeni öneririm.
Şehir dısındayım kankaSen bi aç bak kutusu sıfır mı daha önce açılmış kı falan
Konu yetip yetmemesi değil aradaki fiyat farkı göz ardı edilecek cinsten 1050w lık versiyonunu almanızda fayda var iler de daha güncel ve güçlü bir sisteme geçtiğiniz de faydanıza olur.4070 Süper ile 850 yetmez mi toplam kaç w olur ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şehir dısındayım kanka
İşlemci daha az arızalanma şansı var kontrol edin yinedeHığ anladım anakart pek arızalancak bi parça değil henüz parçalarım tam değil. Ramler gelmedi psu ve kasa almadım daha
kc3000 almanız daha iyi olur.Arkadaşlar Kioxia Exceria Pro 1tb mı Samsung 980Pro 1tb mi daha iyi ?
Ya yok kanka bende kioxia pro varda amazonda 980 pro indirime girmiş 12 taksit peşinle alsam mı diye düşündimkc3000 almanız daha iyi olur.
SamsungYa yok kanka bende kioxia pro varda amazonda 980 pro indirime girmiş 12 taksit peşinle alsam mı diye düşündim
kioxia sakın alma bir senede bir ssd nin sağlığı %90lara düşer miYa yok kanka bende kioxia pro varda amazonda 980 pro indirime girmiş 12 taksit peşinle alsam mı diye düşündim
Bu arada samsung link atsana fiyatına bakayımYa yok kanka bende kioxia pro varda amazonda 980 pro indirime girmiş 12 taksit peşinle alsam mı diye düşündim