Artarof
80+ Bronze
Hocam seni dinleyip Helios ile devam ettimtabii ki dm den yaz istediğini cevaplayalım
Geçenlerde farklı kasa konusu açmıştım belki hatırlarsın.
Hocam seni dinleyip Helios ile devam ettimtabii ki dm den yaz istediğini cevaplayalım
hocam konuyu tam okumadım da sıvı soğutma bloğunuz hoşuma gitti acaba ismi nedirHocam seni dinleyip Helios ile devam ettim
Asus Rog Ryujin III ama 3 tane daha fan taktımhocam konuyu tam okumadım da sıvı soğutma bloğunuz hoşuma gitti acaba ismi nedir
Jumbum muydu neydi orada var bir tane beyaz 360 lık 5300du galiba extra vergi çıkıyor mu direk o fiyat mi h9 flow alacağım kasayı daEKWB özetle "harikulade" bir markadır pazarda ilk 3 içindedir.
diğer ikisi mi ? Arctic ve Lian Li
O sitede 360 Beyaz arctic mevcut değil henüz, Ancak Ek-nucleus Beyaz Renk Mevcut.Jumbum muydu neydi orada var bir tane beyaz 360 lık 5300du galiba extra vergi çıkıyor mu direk o fiyat mi h9 flow alacağım kasayı da
7800x3d ile i9 14900K aynı ısınmıyor ki.Ben böyle soğuttum
Boşta 39 stres testinde 64 derece
İşlemci 7800x3d
Nucleus sordum bende ztn arctic evet gözükmüyor şuanO sitede 360 Beyaz arctic mevcut değil henüz, Ancak Ek-nucleus Beyaz Renk Mevcut.
Hayırlısı olsun güzel kasa değişimeye gerek yok dediğim gibi sıfırdan alacaksan başka alınır ama mevcut ise bu kasa güzel sıkıntısı yokHocam seni dinleyip Helios ile devam ettim
Hangi işlemci olduğunu bilmiyordum, konu 7800x3d üzerinden açıldığı için öyle sandım7800x3d ile i9 14900K aynı ısınmıyor ki.
Hocam anakart sinerjiden almıştınız değil mi? Geldi mi açtınız mı kargo ve paketleme nasıldı?Merhaba Arkadaşlar.
Geçen post atmıştım 2 ay filan oldu sanırım beyaz sistem toplucaktım diye.
Aldıklarım.
Anakart : MSI X670E Gaming Plus WiFi 7800mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 ATX Anakart (9500TL) Sinerji ALINDI
İşlemci : AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (Turbo 5.0GHz) 8 Core 16 Threads 96MB Cache AM5 İşlemci - Tray (12500TL) Amazon ALINDI
Ram : TEAMGROUP T-Force Delta RGB DDR5 Ram 32GB (2x16GB) 6000MHz PC5-48000 CL30 Intel XMP 3.0 ve AMD Expo Uyumlu Masaüstü Bellek Modülü Ram Beyaz (4850TL) Amazon ALINDI
Kasa : NZXT H9 Flow GAMİNG GECESİNDE BEKLİYORUM.
Ekran Kartı : 4070 Süper Beyaz olanı
Sıvı soğutucu : MSI MAG CORELIQUID E360 WHITE 360 MM ARGB FAN SIVI ISLEMCI SOGUTUCUSU (5200TL) ALINDI
Psu : NERMAX Revolution D.F. X 850W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT850EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili 4600TL ALINCAK
Zevk olarak.
Fan : Lian Li UNI FAN TL-LCD 3x120mm Beyaz Kasa Fanı (Gamin gecesinde 5100Tl alacağım)
Kanka geldi de şehir dışına çıktım bakmadım henüz. 9500e sinerjiden aldım evet.Hocam anakart sinerjiden almıştınız değil mi? Geldi mi açtınız mı kargo ve paketleme nasıldı?
Bende almayı düşünüyorum fakat sinerji satış sonrasında hiç iyi bir yer değil dedikleri için hep bir sorayım dedim sağolun yinedeKanka geldi de şehir dışına çıktım bakmadım henüz. 9500e sinerjiden aldım evet.