Neler Yeni

Beyaz Wireless Mouse Önerisi Seçtiklerim arasından en iyisi hangisi ? Öneri ihtiyacım var

shipuren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Shipuren
Evet onu da gördüm listeye yazmayı unutmuşum daha önce duymadığım bi markaydı 1 hafta önceye kadar diğer önerdiğim mouse lara kıyasla eksi si veya sevmediğin bir yanı var mı?
Diğerlerini kullanmadım ama hiçbir eksi yanını görmedim 1 aydır kullanıyorum. kutunun içerisinden 4k dongle, skatez, grip tape de çıkıyor yazılımı da mevcut. on numara.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
1. Nesil superlight mı? Konudaki her ürün daha iyi. Kendi fiyatında artı bir şey katmiyor ve skatez, switch sorunları var.

Darmoshark M3S kullanıyorum memnunum.
Gpx son batchler aşşşırı solid, scroll ve switch sorunu kalmadı onlarda. Skatez konusunda haklısınız. Şarj konusunda rakibi yok yukarıdaki ürünlerden. Tek eksik yanı hz durumu olabilir ki o da çok büyük kayıp değil.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Gpx son batchler aşşşırı solid, scroll ve switch sorunu kalmadı onlarda. Skatez konusunda haklısınız. Şarj konusunda rakibi yok yukarıdaki ürünlerden. Tek eksik yanı hz durumu olabilir ki o da çok büyük kayıp değil.
2. el alıyor adam. Sorunlu modellerden büyük ihtimal.

fayuk_w

80+ Bronze
Aklıma sadece darmoshark m3s geliyor başka bu tarzda 2 k dongle ile gelen beyaz mouse öneriniz var mı bütçem 1000-2300tl arası bu fiyat bandında alabileceğim ikinci el veya sıfır mouse öneriniz varsa sevinirm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklımdaki modeller:
Vgn dragonfly
Darmoshark m3s
VXE R1 wireless
G pro x superlight
Pulsar x2 mini

Hepsi ikinci el
500 ekle 0 f1 pro al

freygasm

80+ Gold
Dahası