Neler Yeni

@Beyfendiiii6 Önerdiği Bilgisayar Hakkında

Ciphys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Cenker Aktaş
Arkadaşlar @Beyfendiiii6 Bir sistem önermişti sistem şuydu
Sapphire Pulse 5700 XT (OC Edition olarak geliyor)
G Skills Ram (Ben T-force vulkan yellow 3200 mhz aldım)
Gigabyte B450M S2H
Sharkoon V2 650W

Dark Guardian
Amd Ryzen 5 3600
Kingston A2000 (Ben SX8100 3500-3000 Aldım)
Sistemi 2 gündür kullanıyorum ve bilgisayar kusursuz ve çok sessiz çalışıyor fakat bir kaç montaj sıkıntısı var
Sorun şu Dark Guardian ve B450M S2H Fan ve RGB Olayını Hala çözemedim arkadaki fan kontrolcusune baktım fakat oraya uyuşan bir kablo yok o yüzden ısınma sorunu var fakat yanındaki temperli camı açtığımda normal bir şekilde çalışıyor (çözümünü bilen varsa cevaplarsa sevinirim)
Bir diğer sıkıntı ise Sharkoon V2 650W Psusunun kabloları biraz olsada kısa anakarta bağlamak için farklı açılara soktuk kasayı ama azcık geriye itince psuyu güzel oturdu
Sistemin başka bir sıkıntısı yok bir tek VALORANTı indirip oynadım (diğer oyunları indirince yeni konu açar veya bunu düzenler yazarım) ulrta ayarlarda lobide 350-500 ortalama 350-400 düşük ayarlarda yalansız 700 rahat görüyor
oyun içinde düşük ayarlarda 300-350 yüksekte 250 falan tam dikkatli bakamadım fakat 240 a sabitleyince direk kalıyor öyle sistemi bu yazıyı okuyarak almanızı söylerim (sistem deli vahşet bişey bence alın :D)

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Kanka böyle bir konu açman saçma olmuş ama yinede açıklamışsın parçaları eline sağlık

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ne kadar tuttu

Ciphys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Cenker Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming Gecesinde Sapphire RX 5700 XT 3100 e gelmişti Toplam 7465 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka böyle bir konu açman saçma olmuş ama yinede açıklamışsın parçaları eline sağlık
Kanka en çok o öneriyordu çok girdi aklıma sisteminde adı olmayınca bende beyfendinin sistemi dedim sağol yinede :D

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Sorun şu Dark Guardian ve B450M S2H Fan ve RGB Olayını Hala çözemedim arkadaki fan kontrolcusune baktım fakat oraya uyuşan bir kablo yok o yüzden ısınma sorunu var fakat yanındaki temperli camı açtığımda normal bir şekilde çalışıyor (çözümünü bilen varsa cevaplarsa sevinirim)
Dark Guardian'ın fanları anakarta bağlanmıyor, o yüzden hız kontrolü nakavt. RGB konusuna gelecek olursak kontrolcüdeki RGB kablosunu anakartındaki CPU_LED girişine bağlayabilirsin, ama sadece 7 renk destekliyor. İstersen kontrolcüye takılı kalsın, hiç uğraşma.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hayırlı olsun

Ciphys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Cenker Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dark Guardian'ın fanları anakarta bağlanmıyor, o yüzden hız kontrolü nakavt. RGB konusuna gelecek olursak kontrolcüdeki RGB kablosunu anakartındaki CPU_LED girişine bağlayabilirsin, ama sadece 7 renk destekliyor. İstersen kontrolcüye takılı kalsın, hiç uğraşma.
Hız Kontrolü nakavt derken kasanın fanlarının çalışmayacağı anlamına mı geliyor rgb işi çözülür ama hava akışı için fanlar lazım bize var mı çözümünü bilen :(

FreakyXd

80+ Silver
@RevDeisDou kanka burda çatışma var gel (!)........

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hız Kontrolü nakavt derken kasanın fanlarının çalışmayacağı anlamına mı geliyor RGB işi çözülür ama hava akışı için fanlar lazım bize var mı çözümünü bilen :(
Hocam fanlar çalışır, niye çalışmasın?
Fan kontrolü nakavt derken kontrol edemezsin demek istemiş.
Hep aynı hızda döner demiş.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yani kontrol nakavt derkwn kasa fanları hep en yüksek devirde dönücek, benim kasada da öle ama bi sıkıntın yok.

Ciphys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Cenker Aktaş
QUOTE="Ciphys, post: 867547, member: 25407"]
Hız Kontrolü nakavt derken kasanın fanlarının çalışmayacağı anlamına mı geliyor RGB işi çözülür ama hava akışı için fanlar lazım bize var mı çözümünü bilen :(
Hocam fanlar çalışır, niye çalışmasın?
Fan kontrolü nakavt derken kontrol edemezsin demek istemiş.
Hep aynı hızda döner demiş.
[/QUOTE]
Fanları bir döndürelim (nasıl) de hızı hallederiz açıklaman için sağol :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani kontrol nakavt derkwn kasa fanları hep en yüksek devirde dönücek, benim kasada da öle ama bi sıkıntın yok.
Fan işini nasıl halletin dostum ?

Top Bottom