Neler Yeni

Beyin nasıl kendi kendine oluşmuş olabilir?

Xeracula

80+ Bronze
Bilime karşı cephe almak için kullandıkları Tanrı, İslam'ın Tanrısı değil yalnız. Kitap ve peygamberlerleri aradan çıkartarak deizmin Tanrısı ile bilimsel verilere karşı oluyorlar. Bu gerçeği kendilerine kabul ettiremiyoruz bir türlü. Dolayısıyla yaratıcı olduğunu kabul etsek bile bu yaratıcının semavi dinler ile hiçbir bağı yok.
o sırada gri caner :pikacu: adam inanıyorum demek için forum da ters takla atmadığı kaldı

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

@Judgment Cut

Yazar bir psikiyatrist. Ama araştırdığım üzere bilim dünyasında pek kabul görmeyen düşünceleri ve hipotezleri var. Ayrıca psikolojik hastalıkları olanları zorla tedavi edip, ilaçlanmaları gerektiğini düşünüyor. Ayrıca bütün psikolojik hastaların ilaç alması gerektiğini savunuyor. İlaçsız tedavinin de mümkün olduğunu savunan Ulusal Güçlendirme Merkezi'ne de karşı çıkıyor.

Bana pek güven vermedi. Zira ilaçsız iyileşen insanlar da var. Bizzat tanıyorum.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Judgment Cut

Yazar bir psikiyatrist. Ama araştırdığım üzere bilim dünyasında pek kabul görmeyen düşünceleri ve hipotezleri var. Ayrıca psikolojik hastalıkları olanları zorla tedavi edip, ilaçlanmaları gerektiğini düşünüyor. Ayrıca bütün psikolojik hastaların ilaç alması gerektiğini savunuyor. İlaçsız tedavinin de mümkün olduğunu savunan Ulusal Güçlendirme Merkezi'ne de karşı çıkıyor.

Bana pek güven vermedi. Zira ilaçsız iyileşen insanlar da var. Bizzat tanıyorum.
İnancınla ters hangi kaynağı göstersem sana güven vermeyecek zaten. Sen duymak istediğin şeyleri kendi çapında teyit ettiren şeyler istiyorsun. Hâl böyle olunca senin anlamak istememekte direttiğin konular öylece kalıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BKM'de buldum. Stokta görünüyor.

Top Bottom