- Bütçe
- 4500
amd kullanmak istemedinizmiasus PRIME H610M-K D4 ve i5 12400f aldım 4500e iyi mi? stok fanı vs mevcut. Kutulu bir şekilde aldım.
ryzen 5 5600 den daha iyi olduğunu düşünüyorum i5 12400f nin. Daha yüksek rakamlara çıkacak olsaydım belki amd alabilirdim.a
amd kullanmak istemedinizmi
sürekli soket degıstırıyor derkenşahsen ben intel tercih etmezdim. intel sürekli soket değiştiriyor. yine de hayırlı olsun, çoktan almışsınız zaten
r5 5600 buna güldü. Neyse hocam hayırlı olsunryzen 5 5600 den daha iyi olduğunu düşünüyorum i5 12400f nin. Daha yüksek rakamlara çıkacak olsaydım belki amd alabilirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sürekli soket degıstırıyor derken
sagol kanka ıkıncı elde daha cazıp bulabılseydım ryzen cekerdımr5 5600 buna güldü. Neyse hocam hayırlı olsun
kanka 4500e nasıl duzeceksın kı bunu sıfır almadım benAmd kanadını tercih ederdim ben şahsen. İleride 2. Elden 7800x3d bile takıp kullanırdın.
kanka ılersını dusunebilecek durumda degılım suan :=)upgrade ile uğraşmam uzun yıllar kullanırım diyorsan hayırlı olsun .
tesekkur ederım.Hayırlı olsun
bi anakart alıyorsun işlemcini takıyorsun. seneye çıkan işlemcinin soketini değiştiriyor hoop senin anakart eski nesil olmuş oluyor. güncel işlemcileri takmak için yeniden anakart alman gerekiyor. amd de çok daha uzun süre aynı sokete uygun işlemci çıkarttığı için uzun yıllar anakart değiştirmeden işlemcini güncelleyebiliyorsun.ryzen 5 5600 den daha iyi olduğunu düşünüyorum i5 12400f nin. Daha yüksek rakamlara çıkacak olsaydım belki amd alabilirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sürekli soket degıstırıyor derken
Anladım.. Teşekkür ederim. Kanka zaten ben uzun yıllar kullanmak ıcın almayacagım 3 4 ay işimi görsün max bütcem de 10k boktan 1050ti ekran kartı takacağım. Sağlam sistem düzmek gibi bir hedefim yok yani.bi anakart alıyorsun işlemcini takıyorsun. seneye çıkan işlemcinin soketini değiştiriyor hoop senin anakart eski nesil olmuş oluyor. güncel işlemcileri takmak için yeniden anakart alman gerekiyor. amd de çok daha uzun süre aynı sokete uygun işlemci çıkarttığı için uzun yıllar anakart değiştirmeden işlemcini güncelleyebiliyorsun.